Den bedste overflade for Peel & Stick gulv fliser

January 10

Tidlig vinyl "ark varer" kom i en rulle og erstattet linoleum, en proces, der byggede en gulvbelægning på webstedet med linolie, pigmenter og naturlige fibre. Vinyl, den mere holdbart materiale, kræves fortsat kyndig installation. Dagens skræl og stok vinyl fliser er lavet til gør det selv-program men kræver omhyggelig forberedelse af overfladen for en vellykket installation.

Kompatibilitet

Ren sub overfladen helt af nogen tidligere klæbestoffer og gulve før begyndelsen. Som konstruktion gå materialer, lim på vinyl fliser er en primadonna. Før peeling en flise opbakning, sikre at den overflade, hvor det vil blive anvendt er kompatibel med fliser og klæbende. Ren hver plet af snavs, fedt, maling eller tidligere gulvbelægning materialer fra gulvet. Cut-back lim, en sort, Bie lim anvendes bredt i 1900-tallet kan indeholde giftstoffer, er brandfarlige, og vil sandsynligvis spise limen ud af dit nye flise.

Niveau

Vinyl fliser efterspørgsel niveau absolut flader, hvis de skal overholde jævnt. Vinyl er hård, men det er meget fleksible. Dine fliser vil vise hver sidesten chip af gamle gulve, sprække i den underliggende flade eller endda mønster af underliggende ark varer. Check med din leverandør eller flises producent til nivellering sammensatte henstilling; Angiv, om det vil blive brugt på træ eller beton. Fjerne sidesten gamle materiale, Afslibning det, hvis det er nødvendigt. Squeegee sammensat på og arbejde det hen over gulvet, påfyldning depressioner for at gøre en plan overflade.

Fugt

Fugt er en fjende af enhver klæbemiddel. Gamle, fugtigt træ underlag skal fjernes eller tørret ud og dækket med nye, niveau underlag. Mange skræl og stick fliser kan anvendes på beton, men konkrete skal knastørre og forseglet med en konkret primer for en vellykket installation. Garantier på fliser på betongulve på eller under grade, som dem i garager og kældre, kan kasseres, hvis den anvendes uden en konkret primer. Dække en del af beton med et kvadrat af plastikfolie, og Fastgør det med gaffatape for at afgøre, om fugt vil være et problem. Hvis der er kondens på plast eller beton er formørket i forhold til omgivende beton efter 24 timer, har din betongulv en fugt problem, der kræver opmærksomhed, før fliser vil overholde den.

Materialer

Forberedelse af overfladen er vellykket med materialer, der giver en ren, niveau gulv med en kompatibel kemi for din flise klæbemiddel. Køb de bedste materialer du har råd til at beskytte din investering. Caulk krydsfiner underlag sømme og undersænket underlag negle med nivellering sammensatte, og aldrig bruge Fiberplade, et materiale, der absorberer fugt. Vælg anbefalede polymer sealer og nivellering sammensatte for produktet skræl og stok og type og kvalitet af gulvet, som det vil blive anvendt. Følg anvisningerne på materialets emballage til brug, og især til tørring gange før du forsøger at anvende skræl og stick vinyl over dit gulv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com