Den bedste ovn Filter for tobak røg lugt

October 12

Den bedste ovn Filter for tobak røg lugt

Tobaksrøg indeholder mere end 4.000 forbindelser, mindst 40 som er kendte kræftfremkaldende stoffer, ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission. Bittesmå partikler, som kan skade dit helbred, indeholder cigaretrøg hotelkomplekset forurenende luftarter, der kan efterlade en ubehagelig lugt i dit hjem. Mens fjerne tobak lugte helt kan være svært, kan det rigtige ovn filter bidrage til at reducere tobaksrelaterede lugte og forbedre indendørs luftkvalitet i dit hjem.

Tobak røg komponenter

Tobaksrøg består af fine partikler og luftarter. De fine partikler i røgen kan indebærer alvorlige sundhedsmæssige risici, og irritere astma og bidrage til lunge eller hjerte-kar-sygdom. En typisk ovn filter er designet til at fange disse partikler, selvom disse filers varierer betydeligt i deres effektivitet. Lugt i tobaksrøg kommer fra forurenende luftarter, ikke partikler. Selv den mest effektive traditionel ovn filter kan ikke diffusere forurenende luftarter. Der betyder, at en standard ovn filter kan beskytte din sundhed men gør ikke meget for at løse de ubehagelige lugt tilknyttet tobaksrøg.

Filtre til tobak lugte

For at fjerne tobak lugt, se efter gas-fase filtre i stedet for standard fibrøst filtre. Gas-fase filtre virker ved enten adsorption eller chemisorption. Adsorption filtre indeholder et lag af aktivt kul eller anden sorptionsmiddel at fange forurenende luftarter. Chemisorption filtre indeholder et sorptionsmiddel, der gennemgår en kemisk reaktion med tobaksrøg, omdanne forurenende stoffer i røgen til uskadelige materialer som kuldioxid og vanddamp. Gas-fase filtre er langt mindre udbredt end fibrøst filtre til beboelse ovn systemer, ifølge US Environmental Protection Agency, og ikke alle er designet til at fjerne tobak lugt. Disse filtre også har relativt korte liv og skal udskiftes ofte for at forhindre dem i at frigive lugte tilbage i luften. Konsultere en HVAC professionel hjælp til at finde en gas-fase filtersystem, vil fælde tobak lugte og arbejde med din varme- og køleanlæg.

Kombination filtre

Kombination partikel og gas-fase filtre hjælpe filter både partikler og lugte fra tobaksrøg i et enkelt trin. Disse filtre består af lag af imprægnerede medier, såsom fiber paneler belagt med carbon, aluminiumoxid eller anden sorptionsmiddel. Som gas-fase filtre, disse imprægnerede filtre har en relativt kort levetid og kræver hyppig udskiftning til at fjerne lugt.

Partikelfiltre

Typisk bør gas-fase filtre anvendes med traditionelle partikelfiltre. Partikelfilter ikke kun fanger skadelige partikler for at beskytte dit helbred, men også holder disse partikler fra påvirke effektiviteten af filteret gas-fase. For eksempel, et partikelfilter kan placeres på air tilbagevenden grill, med gas-fase filter installeret yderligere langs linjen retur kanalen. Når du vælger en partikelfilter, være opmærksom på den minimale effektivitet rapportering værdi. Jo højere MERV, jo mere effektivt filter er købedygtig fange små partikler, som dem der findes i tobak røg. Traditionel ovn filtre indslag en MERV værdi mellem 1 en 4 ifølge EPA, og kun fange de største partikler af støv og skæl i luften. En MERV rating på 10 betyder filter fangst mindst 50 procent af partikler måling 1 til 3 micron, ifølge Lawrence Berkeley National Laboratory. En MERV 16 filter fanger 95 procent af disse partikler, herunder små partikler findes i tobak røg.

Versionsstyring

Selv de bedste ovn filtre kan kun gøre så meget for at kontrollere tobak røg i hjemmet. Den bedste måde at fjerne tobak lugt og dårlig indendørs luftkvalitet er at fjerne kilden til disse lugte og ventilere jeres hjem med friske udeluft, ifølge EPA. Overveje ryge udendørs og bede gæsterne at holde cigaretter uden for at undgå ubehagelige lugte i hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com