Den bedste plæneklipper til Hills

September 29

Den bedste plæneklipper til Hills

Når det kommer til at slå græs, afhænger type af maskinen skal du bruge visse faktorer, såsom størrelsen og hældningen på din plæne. Hvis din plæne består af bakker, er det bedst at bruge en plæneklipper, der har en masse strøm.

Typer

Når du køber en plæneklipper, overveje hældningen på plænen, størrelse af plænen og der vil slå græs. Du har typisk et valg mellem tre typer af Græsslåmaskiner: skubbe slåmaskiner, selvkørende plæneklippere og ridning plæneklippere.

Funktioner

Klippe din plæne er nemmere med en ridning plæneklipperen, men du har mere kontrol manøvrering over bakker, når du bruger en selvkørende eller push plæneklipperen. Selvkørende plæneklippere har motorer, at skubber hjulene langs, i modsætning til almindelige push slåmaskiner, der kræver mere fysisk anstrengelse. Ridning slåmaskiner er fremragende til store græsplæner, men vanskeligt og farligt at bruge på stejle terræn.

Overvejelser

Stejle bakker er farlige for både gå plæneklippere og ridning plæneklippere. For at sikkert slå din plæne bakker, starte fra bunden og arbejde dig op. Slå din græs vandret i stedet for vertikalt, da vender opad med en maskine er nemmere og sikrere end vender nedad.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com