Den bedste pottemuld for selvstændige vanding vegetabilske containere

September 6

En selvstændig vanding planter kræver kun minimal kunstvanding gennem vækstsæsonen. Vand sidder i et reservoir under planterne, hvor det er langsomt trukket ind i pottemuld mix som nødvendigt. Den kun vanding kræves er periodisk opfyldning af reservoiret. Den bedste pottemuld absorberer og fordeler fugten jævnt og konsekvent gennem vækstmedium.

Selv vanding jord behov

Selv vanding containere trække fugt i jorden fra et vandreservoir, der er placeret under jorden. Jorden inde i containeren stadig er fugtig, så længe der er vand i beholderen. Tætte jord, som den, der findes i de fleste haven senge, komprimerer i de små yderområder i beholderen. Jordpakning forhindrer, at jorden trække vand op til planternes rødder korrekt. En selvstændig vanding container kræver en løs, godt beluftet jord, der kan konsekvent trækker i vandet uden at lide jordpakning.

Soilless Mix vs pottemuld

Soilless mix container kompost og tørv kombineret med perlite og vermiculit i forskellige kombinationer. Disse nonsoil materialer giver en løs, godt porebeton medium til dyrkning af container. Tørv naturligt væger fugt, hvilket gør det særligt velegnet til en selvstændig vanding beholder som tørv vil trække fugt fra reservoiret og ind i pottemuld blandingen. Disse materialer er typisk sterile, som forhindrer de fleste sygdom problemer i beholderen. Generelle potning jord blandinger indeholder typisk nogle jord, hvilket gør dem mere tilbøjelige til komprimering i objektbeholderen selv vanding. Soilless mediet giver de optimale vækstbetingelser i den selvstændige vanding planter.

Kommercielle eller hjemmelavet blander

Kommercielle soilless blandinger give en simpel mulighed for en selvstændig vanding container. Ingredienserne, der er angivet på posen, så du kan vælge en blanding, der indeholder ingen jord. Alternativt, oprette din egen hjemmelavede blanding ved at kombinere lige dele sterile kompost, sphagnum og Vermiculit eller grove builder sand. Du har mest kontrol over indholdet af blandingen, hvis du gør det selv, hvilket gør det til det foretrukne valg, men en kommerciel soilless mix fungerer godt, hvis du ikke har adgang til de nødvendige ingredienser.

Jordens frugtbarhed

Soilless blandinger har meget få næringsstoffer på egen hånd, så de kræver befrugtning. En selvstændig vanding container fungerer bedst med en enkelt gødning ansøgning anvendes ved plantning. En kornet, langsom frigivelse gødning siver ned i jorden langsomt over hele vækstsæsonen. Den langsomme vandbevægelse gennem potning mix forhindrer, at for meget gødning næringsstoffer bliver frigivet på én gang. Drys 1 til 2 kopper af en afbalanceret gødning i en stribe på toppen af soilless mix, før du planter. Dække striben med et tyndt lag af blandingen. Plante paa begge sider af strimlen. Strimlen er opløst over en periode på måneder, giver en konstant tilførsel af næringsstoffer til ellers sterilt potning blandingen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com