Den bedste Rake for Dethatching

February 12

Den bedste Rake for Dethatching

Uanset hvor omhyggelig du er med din græsplæne, bygger strå til sidst over jord linje. Når dette sker, skal du dethatch værftet for at sikre, at din græs får vand og luft den skal trives. De bedste tidspunkter for dethatching er i det sene efterår og tidlige forår, når græsset er hvilende.

Lille gård

Yards med 400 kvadratfod eller mindre græs kræver meget lidt tid og kræfter til dethatching. Med det i tankerne er en manual dethatching rake den bedste rake for din plæne. En manuel dethatching rake har en lang håndtere og skarpe stål knive skære igennem og trække op stråtækket. Bedste af alle, de fleste manual dethatching River har to sæt vinger indstilles til forskellige længder for at give dig større penetration gennem tyk stråtag.

Mellemstore Yard

Yards med 1000 kvadratfod eller mindre kan være for stor til en standard dethatching rake. For yards af denne størrelse, vil en thatching kutter rake hoved med hjul og aksel gøre job meget lettere. Ligner en traktor opsætning, den thatching fræser er indstillet til forsigtigt trænge ind i thatch lag uden at beskadige rodsystemet jord og græs nedenunder. Mest stråtag kuttere kommer kun med rake hoved og vil kræve separate køb af håndtaget.

Stor gård

Hvis du har et stort stykke af ejendom, derefter er en magt rake den bedste dethatching mulighed for dig. Mens dyrt at købe, kan magt River typisk lejes i hardware og havearbejde butikker. En magt rake er en kraftfuld maskine, der bruger roterende knive til at skære igennem og rive ud af stråtag.

Advarsler og overvejelser

Dethatching en værftet er hårdt arbejde. Hvis du ikke er justeret til energisk arbejde, kan du overveje at hyre en gartner til at hjælpe med dine dethatching. Dethatching River har meget skarpe kanter, så bære lukket-tåede sko og undgå rivning mens børn eller kæledyr er i gården.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com