Den bedste reoler for en syv-årig drengs værelse

January 23

En 7-årig drengs liv er ofte fyldt med aktiviteter såsom softball, indsamler figurer fra hans yndlings film og sport. Hylderne du lægger i sit værelse til at gemme de accessoriske elementer for disse aktiviteter ikke bør kun være stor nok til at give et hjem til disse ting, men også robust nok til en dreng, der måske bare falde for fristelsen til at klatre på hylderne at nå frem til et yndlingslegetøj.

Højden på hylderne

Højden på hylderne repræsenterer en høvding bekymring for en 7 år gammel. For ham at bruge hylderne effektivt, skal han nå dem. Du kan finde reoler der kun står omkring 3 - eller 4-fødder højt på de fleste, som vil tillade ham at nå elementer såsom legetøj eller storybooks med lethed. Kigge efter hylderne i denne højde, der er robust i bygge. Som en bonus, købe træhylder, der kan være malet eller decoupaged med billeder af hans foretrukne superhelt tegn til at tilføje et mere personligt præg på rummet.

Væg hylder

Hvis din 7 årige har vundet en hel trofæer for sportsgrene som softball eller fodbold, hænge et par hylder for at vise disse elementer. På grund af hvad de vil holde, det er fint hvis disse hylder er mere ud af rækkevidde, som vil skære ned på fristelsen til at trække varerne ned fra hylderne til at håndtere dem, så de ikke kun undgår ødelægger trofæer, men også forhindrer hylderne falder på den unge mands hoved. Du kan bruge standard frit svævende hylder til dette projekt eller lave en dreng-venlige sæt af hylder ved at hænge noget som et skateboard på væggen ved hjælp af regelmæssig hyldeknægte.

Indbygget hylder

Indbyggede reoler i en 7-årig drengs værelse tilbyder en række fordele udover at have et sæt af hylder, som er klar til at gå. Af deres design, vil ikke disse hylder vælte over, hvilket gør dem sikrere for et barns værelse. Du også behøver ikke at købe ekstra hylder, hvilket sparer dig penge.

Organisation

De bedste hylder til en 7-årig dreng vil ikke være til megen nytte, hvis han ikke har nogle metode til at organisere dem. Der findes flere metoder til at hjælpe din 7-årig med denne opgave. Kreative husførelse website tyder på, at du prøve at bruge farvekodning for forskellige varer, såsom blå for bøger eller grøn for spil. Derudover give din søn med kurve, som han kan lægge varer i og sted på hylderne. Farve kode disse så godt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com