Den bedste skum til Reupholstering en stol

May 24

Den bedste skum til Reupholstering en stol

At vælge den bedste skum til at reupholster en stol er ikke så nemt som det kan synes. Densitet og kompression er de centrale elementer i hvordan skum er solgt og kategoriseret. Tæthed angiver tykkelsen og kompression definerer vægt resiliency. Yderligere overvejelser omfatter indendørs versus udendørs brug, udsættelse for vand og forholdsregler, om stolen skal være brandhæmmende.

Åbne celle skum til interiør og hjemmebrug

Den bedste samlede valg at tilfredsstille mest indendørs møbler reupholstering behov er at gå med et medium open-celle skum, til tungere stole såsom nogle lavet af træ, stole i en spisestue eller til mere "cushiony" stole som dem der bruges i en stue. Skum bør have en massefylde på 2.1 eller højere og rumme en kompression vægt på mindst 34 kg. Hvis stolen er lettere, ligesom en køkken stol, en lys er åben celle skum med en massefylde på 1,0 og en kompression kapacitet på 30 lbs. det bedste valg.

Meldug resistente og hurtig tørring udendørs skum

Betrækket en stol til udendørs brug af svømmebassiner, terrasser og haven rum kræver yderligere overvejelser. Dette vil især være sandt for stole placeret udendørs i fugtige klimaer og områder, der oplever kraftig regn. Meldug vil være den mest almindelige trussel. Som et resultat, er det bedste valg en åben celle skum, der har en højere tæthed af 2.0 eller mere og en komprimering af 55 lbs. Dette vil aktivere sæde polstring for at rumme og fordrive vandet og blive vredet til at tørre hurtigere, med minimalt tab af elasticitet.

Udendørs og Marine kvalitet skum

Åbne celle skum er også det bedste valg for betrækket udendørs og marine stole. Forsigtighed er at være sikker på at skum har den rigtige densitet og kompression kapacitet og, mest af alt, at skummet er meldug resistente. De bedste celle skum valg skal have en massefylde på 1,5 eller højere til reupholster fælles udendørs havemøbler Sædehynder, og 2,0 og højere for puder anvendes på bådene. Komprimering er også en vigtig overvejelse for betrækket siddepladser til både; de bedste valg bør have en vægtkapacitet på 44 lbs. Hvis stolen har et dobbelt formål at tjene som en flotation enhed, bør de bedste skum har en høj tæthed af 4.0 eller derover og en vægt komprimering af 25 lbs. (lavere end komprimering vægten til "jord" eller "indbyggede" brug) aktivere polstret sædehynde at flyde i tilfælde af en nødsituation.

Høj elasticitet skum for offentlige steder

Høj elasticitet skum er bedst til betrækket stole, der vil blive anvendt hyppigt, som offentlige steder som restauranter. Høj elasticitet skum skal have en massefylde på 2,85 eller højere og en komprimering af 55 lbs. eller mere. Ser for høj elasticitet skum, der er også brandhæmmende til betrækket stole, der skal bruges ofte af offentligheden. Yderligere overvejelser er meldug modstand og antimikrobielle muligheder for polstring stole anvendes hyppigt og af offentlige lånere og erhvervskunder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com