Den bedste slags maling til brug for Foyers

July 9

Den bedste slags maling til brug for Foyers

Udsmykning foyers præsenterer særlige problemer for hjem dekoratører. Foyers kan komme i en bred vifte af størrelser og kapaciteter. De kan være mørk og snæver eller lyse og åbne. At vælge de bedste maling til brug for din foyer, faktor i sin gode punkter samt sine begrænsninger. Fordi foyers se meget brug, købe den bedste kvalitet maling du har råd, der kan modstå de bump og knicks af hverdagsbrug.

Lys og dybde

Altid overveje lyskrav i rummet, når du vælger væg maling til din foyer. Generelt, gør lyse farver mest af tilgængelige lys i mørke foyers. Tilføje mere kunstige lyskilder for at gøre området varmere og mere indbydende. Maling med en svag glans kan bidrage til at hoppe og reflektere mere lys i disse områder. Også overveje dybden af rummet området, når du vælger maling. Den bedste maling til en lang, smal foyeren vil bidrage til at forkorte flade af væggen; for eksempel kan du bruge en lyse og mørkere farve, med en lysere tone på den modsatte væg.

Farve

At finde den bedste farve til din foyers kan virke overvældende. Farver i tilstødende værelser kan begrænse dine valg. Bære en farvetema fra en tilsluttende rum i foyeren, men med en lidt lysere eller mørkere tone. Lyse op i en mørk foyer med en gul eller bleg guld. Hvis din foyer tillader i naturligt lys, tilføje en lys fersken eller selleri-grønne til at forbedre effekten. For en mere dramatisk look, bruge en lyse crimson eller skifer.

Trim og støbning

At vælge den bedste maling til trim i foyeren er et andet vanskeligt problem. Trim malet samme farve som rummet giver mindre foyers en mere åben følelse. Ved hjælp af en kontrasterende farve kan give foyeren mere elegance og interesse. Plain hvid trim skaber en sprød, klassisk look. På grund af den høje brug i foyers og regelmæssige slid-og tåre, vælge en høj kvalitet maling med ekstra slid-evne. Den bedst iført maling til foyeren molding og trim i hjem med mindre børn er en halvblank emalje maling, der giver mulighed for gentagen vask og kan modstå hverdagens knopper og rifter.

Holdbarhed

Foyers opleve den kommen og gåen af alle familiemedlemmer, herunder børn, der kan være lastet med legetøj og skole udstyr. Vægge kan tage en slå, så vælg en holdbar, vaskbar maling med de bedste rensning kapacitet. En satin glans maling tilbyder den holdbarhed, der foyers i travle hjem kræver, ifølge Dutchboy.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com