Den bedste slags træflis til en ryger

February 21

Den bedste slags træflis til en ryger

Rygere, der bruger træflis normalt er grill/ryger kombinationer udnyttet af hjem kokke til madlavning et enkelt måltid. Typen bruges til at ryge store stykker eller mængder af kød til fremtidig brug kræver typisk bidder af træ til at opretholde røg i op til 10 timer.

Træ valg og forberedelse

For de mest flavorful røg, brug chips eller stykker af frisk træ skæres i de sidste år. At skabe det maksimale beløb for intens røg, sættetid træflis i varmt vand som det udvider fibrene i træet mere end koldt vand, som giver mulighed for flere penetration. Træ, der er våd hele vejen gennem smolders længere og genererer mere røg.

Trægulve vs. nåletræ

Brug altid hårdttræ eller træ fra frugttræer til træflis eller bidder. Nåletræ som fyr, Gran, Douglas Gran eller cedar ikke kun brænde for hurtigt at oprette passende røg, de også indgyde fødevarer med naturharpiks og smag, der ødelægger smagen af kødet.

Matchende skoven med kød

Woods herunder æble, oak, Kornel, er pecan og hickory godt for rygning enhver form for kød, selvom hickory og pecan skal bruges sparsomt da store mængder af deres røg kan gøre kødet smag, barsk og bitter. Den søde smag af elletræ og ahorn træ parre godt med svinekød. Kirsebærtræ forbedrer smagen af både oksekød og svinekød, og dens røg gør kød slå en dyb rødbrun. En kombination af kirsebær, Ege, hickory, elletræ eller pecan tilføjer interessante smag til svinekød og oksekød. Træ af fersken, pære og blommetræer hurtigt mister deres smag efter opskæring, tilføjer lidt smag til kød, og er bedst, når kombineret med mere flavorful træ sorter.

Smagsforstærkere

Tilføje grapevine stiklinger eller woody krydderurter som timian, forbedrer rosmarin eller basilikum til træflis eller bidder smag af røget oksekød, fjerkræ og fisk. Sættetid træflis eller klumper i varmede rød eller hvidvin i stedet for vand til accent smag af røget fisk eller fjerkræ.

Tips

Hvis du gør en masse af rygning, indsamle en række forskellige træsorter, mærke dem og bruge dem som krydderier i en rack. Mix og match dem for forskellige rygning projekter til at skabe unikke smag kombinationer. Holde en notesbog med dine kulinariske observationer, smag-test resultater, og hvor meget træ du brugte for visse kød, som vil hjælpe dig genskabe vindende retter og undgå at gentage mindre vellykkede forsøg.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com