Den bedste soveværelse indretning for en lille soveværelse

November 1

Den bedste soveværelse indretning for en lille soveværelse

Et stort soveværelse er et fristed, det sted du gå for at flygte fra livets krav, din tilflugt fra stormen. Som sådan, udgør små rum en udfordring. Du ønsker ikke at føle sig som en sardin proppet ind i en dåse, kravler over dine mange besiddelser bare for at komme til døren. Den rigtige master soveværelse indretning kan gøre du føler du er i en spa.

Varme og hyggelige

Hvis den ideelle soveværelse til du er curling op i et varmt og hyggelig miljø, kan du bruge varme farver på væggene og bed. Eksempler på varme farver er røde, guld, Terrakotter og brune. Lag stof til at tilføje til den varme fornemmelse af rummet. Pyntepuder, lagdelte draperier og tabel belægninger er alle gode valg for at opnå denne effekt.

Åbne og luftige

Hvis dit liv er hyggelig nok og ideelt hvilested for dig er åbne og luftige, bruge farver som blå, grønne og lilla. Lysere nuancer vil give en illusion af mere plads. Holde dine gardiner eller nuancer så enkel som muligt. Dit vindue belægninger skal tillade i så meget lys som muligt. Holde dine mønstre simpel, og ikke tilføje for mange farver til din ordning. Én farve går en lang vej mod at åbne følelse du søger.

Tilbehør

Uanset hvilken indretning du vælger, bruge tilbehør til at tilføje personlige stil til ethvert rum. I en lille plads, holde det simpelt. Overdrive på tilbehør vil gøre en lille rum føler rodet. Simpel indrammede fotografier eller grafik vil tilføje dimension til rummet uden at tilføje kaos.

Opbevaring

For at holde spa føler i ethvert rum, er passende opbevaring et must. Under-seng opbevaring, skab systemer, at Maksimer plads og dobbelt formål møbler alle hjælpe med at holde din tingene i det rette sted. Fjern varer tilhører et andet rum. Computere, legetøj og andre husholdningsartikler vil falde fra den afslappende følelse af dit soveværelse.

Møbler

Små rum kan føle større med de rigtige møbler. Vælg den mindste seng du er komfortabel i. En seng for stor til rummet vil overvælde pladsen. Hvis du kan slippe af kommoden eller gå til en mindre én. Organisere dit skab og hænge så mange tøj som du kan; store trøjer du bære kun lejlighedsvis under sengen. Vælg sengelamper med skuffer, som bliver et godt sted for din sarte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com