Den bedste størrelse & form af et soveværelse

October 17

Funktionen af et soveværelse er simpel - at give en behagelig og afslappende sted at lægge dit hoved i slutningen af dagen. Værelserne på hver form og størrelse kan passe denne regning; men nogle kan vise sig bedre end andre. Mens du kan ikke muligvis diktere form eller størrelse af dit soveværelse, hvis du har valgmuligheden, overveje, hvilke dimensioner og figurer kan gøre området et optimalt sted for slummer.

Bare ret

Ideelt set bør et soveværelse hverken for stor eller for lille. Som DimensionsGuide.com rapporter, er et soveværelse ca 11 ft af 11 ft ideel. Hvis soveværelset er alt for stor, kan du finde det en hule rum, der ikke er så afslappende som du kan have ønsket. Omvendt, hvis det er alt for lille, du kan kæmper for at passe alle dine møblering i rummet, gør det et svært at udnytte som et soveværelse og tvinge dig til at beslutte, hvad møbler skal bo og hvad bør gå.

Stort soveværelse fordele

Selv om der er såsom ting som for stor i forhold til soveværelser, kunne tilføje nogle ekstra fødder til din ideelle soveværelse dimensioner bevise en nyttig valg hvis du vil gøre dit soveværelse en multifunktionel. Nogle personer sætter pris på et opholdsområde eller en læsning nook. Hvis du ønsker at placere flere netop din seng og din kommoder i dit soveværelse, tilføje nogle størrelse kan være et klogt valg.

Nemmeste at dekorere

Når det kommer til nem dekoration, er firkantet soveværelset ofte ideelle. Hvis dit soveværelse er kvadratisk, er dine møbler layout mere fleksible. Hvis dit soveværelse er en rektangulær form du står tilbage med kun én væg, der effektivt vil huse din seng, begrænser dine møbler arrangement valg.

Mindre almindelige former

Hvis du søger et soveværelse med adskilte områder, kunne Sorens fælles form, såsom en L-form, være en nyttig valg. Hvis for eksempel, du ønsker en del af dit soveværelse at blive afsat til sove- og en anden til at tjene som et påklædningsområde, kan du planlægge en L-formet rum, så du kan nemt oprette division inden for dit space.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com