Den bedste støvsuger til rengøring af trapper

October 9

Den bedste støvsuger til rengøring din trapper i et der tillader dig at gøre det sikkert. Denne husstand akkord kan være farlige, hvis ikke henvendte sig på den rigtige måde, som et vakuum funktioner en power kabel og suge slange, begge potentielle tur farer. Disse er kombineret med en stigende afstand at falde som du arbejder dig op fra stueetagen til det øverste niveau af dit hjem.

Starte fra bunden

Den sikre måde at vakuum trapper er at starte fra bunden og arbejde dig op. Dette sikrer slange og tube er altid bag dig, og intet er gonna falde ind i dig, hvis det får slået en højere slidbane. Hvis du arbejder med en opretstående støvsuger, den bedste type er en med en slange længe nok til at nå toppen slidbane når renere sidder på gulvet i bunden. Sikre, at der er tilstrækkelig fleksibilitet i slangen til at tillade dig at støvsuge tabicas samt slidbaner. Det er akavet og potentielt farligt at arbejde med en slange strakt til yderste.

Dunk tomrum på trappen

Den bedste form for dunk støvsuger til rengøring af trapper er en, der kan stå på sin bagside. I denne position er der ingen fare for det bevæger sig som sine hjul ikke er i kontakt med trappetrin. Det betyder, du kan sikkert placere det på trappetrin bag dig, mens du bevæger dig opad. Men igen, for en sikkerheds skyld, aldrig at positionere dunk på en trappe slidbane over dig. Hvis det falder for en eller anden grund, kunne det slå dig tilbage ned ad trappen.

De bedste værktøjer til trappe støvsugning

Hvis din trappe tæppe dækker slidbanen fra side til side, placere polstring dysen styrehåndtaget slange og vakuum slidbanen og derefter vakuum riser fra side til side. Bruge sprækkemundstykke for join mellem riser og slidbane, trappe kanter, og også bruge den til at fjerne støv fra den smalle strimmel af træ på begge sider. Hvis der er et større område af træ på begge sider af løber, vakuum dette med afstøvning pensel, når du har støvsuget gulvtæppet.

Alternative trappe støvsugere

En håndholdt støvsuger er en meget sikker måde at vakuum trapper, selv om det er vigtigt at sikre, at udsugningen er stærk nok til at rense dem grundigt. Hvis du beslutter at købe et specielt til dine trapper, Sørg for det kommer med en sprækkemundstykke og afstøvning vedhæftet fil. Det er muligt at få håndholdte støvsugere med et visir over værktøjet gulv. Løfte denne visir giver dig mulighed for vakuum trappe risers uden ombøjning vakuum hovedet eller på sin side.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com