Den bedste Type af tæppet for at sætte Over betongulve i en kælder

January 1

Den bedste Type af tæppet for at sætte Over betongulve i en kælder

Før du installerer installere enhver type af gulv i kælderen, en holdbar og high-density polyethylen ark med 3/8-tommer høje smilehuller. Dette vil skabe luftrummet mellem gulvbelægning og cement slab, fældefangst enhver fugt og forhindrer det i at rejse op til overfladen. Også bruge et tæppe polstring, der har en anti-mikrobielle bygget ind i det til at holde tæppet fra støtte skimmelsvampe eller mug. Tæppet skal have en polyurethan opbakning i stedet for jute til at modstå fugt.

Tæppefliser

Tæppefliser er en kombination af polypropylen og polyester materiale, hvilket gør dem vandtætte, lugt-proof, pletbestandigt og let at rengøre, mens også blød og behagelig. De er sikringsanlæg og nem at installere, da de behøver ingen lim. De er designet til lang holdbarhed i stærkt trafikerede områder. De er et godt valg til kælderen spil værelse eller hobbyrum.

Polypropylen

Polypropylen eller olefin, tæppe modstår pletter, fading, slid og fugt. Det har en plan-loop konstruktion for nem støvsugning. Testet af Consumer Reports, blev dette materiale fundet for at være bedre end polyester som det bærer længere og står op til skrappere trafik. Polypropylen er en bulked kontinuerlig glødetrådens fiber (BCF) og kaste ikke løs filamenter efter tæppe installation. Det er et godt valg for kældre på grund af dens modstandsdygtighed over for fugt, mug, vandskade, farvning, pilling, kaste og statisk.

Nylon

Nylon er den stærkeste og mest holdbare af de syntetiske gulvtæpper men den dyreste. Det er modstandsdygtige over for skimmel og meldug men udsat for statisk, selv om det kan blive givet en anti-statisk behandling for at reducere statisk opbygning. Nylon tæppe er modstandsdygtige, pletbestandigt og skjuler jorden godt, så det er også et godt valg til kælderen tæppe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com