Den bedste udskiftning vinduer til køb til kolde klimaer

October 13

Den bedste udskiftning vinduer til køb til kolde klimaer

Gamle eller beskadigede Vinduesenheder kan øge hastigheden af varmetabet i et hjem eller en bygning under kolde, vintermåneder. Ikke alene er dette ubehageligt for dig og din familie, men det øger også el-regningen. Erstatte disse vinduer med nye, kan energieffektive Vinduer reducere varmetabet i et hjem eller en bygning. Selvom disse vinduer er dyrere end normale windows, kan de halveret varmetab i kolde måneder, og derfor reducere varme behov og holde samlede omkostninger fra akkumulere senere.

Ratings

Før du installerer et nyt vindue, er det vigtigt at forstå de forskellige energi ratings og hvad de betyder. "U-faktor" i et vindue refererer til den hastighed, hvormed det gennemfører ikke-solvarme flow. Jo lavere U-faktor nummer jo højere vindue energi effektivitetsniveau. "Sol varme vinde koefficienten" (SHGC) henviser til niveauet af solens stråler absorberes. Et vindue med en høj SHGC rating vil mere effektivt indsamle og videregive solvarme ind i en bygning i løbet af vinteren. Synlige transmittans (VT) vinduet rating svarer til mængden af synligt lys, der er tilladt i en bygning eller hjem.

Energieffektivitet teknologi

For at øge energieffektiviteten, kan windows være fyldt mellem ruder med en inaktiv gas, såsom argon eller krypton. Inaktive gasser foretager ikke varmeoverførsel så meget som luft. Argon er en tredjedel mindre ledende af varmeoverførsel end luft, og krypton, men dyrere end argon, er endnu bedre. Særlige varme absorberende vinduesglas toner kan også bruges. I kolde klimaer, bør en særlig sort-farvetonen bruges til at optage og producere mere solvarme inden for en bygning. Isoleret windows eller storm windows, kan reducere tab af varme fra inden for en bygning. Spektralt selektiv vinduesglas afspejler uønskede bølgelængder samtidig tillader det andre; denne ruder kan tilpasses så den passer til specifikke klima eller æstetiske behov. Også, lav-emissivity (lav-E) vinduesglas kan reducere solvarme tab i kolde klimaer. Low-E vinduesglas kan reducere energitabet med 50 procent. Denne ruder er ekstremt tynde. I et koldt klima, lav-E ruder bør anvendes til indersiden af en rude.

Vinduesrammer

Aluminium eller metal vinduesrammer har en høj overledning og derfor er ikke gode til isolering. Sammensatte rammer er lavet af sammensatte træprodukter. Måske lidt bedre end almindelig træ rammer, sammensatte rammer er mere stabile og de modstår fugt og forfald. Glasfiber rammer har luft huller. Disse luft hulrum kan være fyldt med et isoleringsprodukt at styrke isolerende kapaciteter. Vinyl frames er typisk lavet af PVC og dette materiale giver god isolering. Men ved usædvanligt kolde temperaturer, vinyl frames har potentiale til at knække. Isoleret vinyl frames kan også købes. Disse rammer er svarende til glasfiber rammer, idet de har en lille luft hulrum, der er fyldt med isolering isolerende effektivitetsforbedringerne. Træ vinduesrammer tilbyder ordentlig isolering kapaciteter, men træ rammer kan warp med skiftende temperatur og luftfugtighed.

Ønskede Windows i kolde klimaer

En effektiv vindue i et koldt klima ville være sydvendt til at absorbere solens varme og ville have en SHGC rating lig med eller større end.6 tillade solens varme vinde at komme ind i bygningen. En U-faktor af.35 eller mindre at negere varme overførsel ønskes, mens en VT niveau at tillade indgangen af synligt lys er også foretrukne. Ved hjælp af et vindue med argon eller krypton mellem to ruder af glas vil kraftigt reducere varmetabet i de kolde måneder. En tilpasset spektralt selektiv vinduesglas kunne installeres passer til et bestemt koldt klima og en lav-E ruder kan også bruges til yderligere at reducere varmetabet. En god vinduesrammen i kolde klimaer ville være en isoleret vinyl eller glasfiber ramme, der kan fyldes med en isolator.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com