Den bedste ukrudtsbekæmpelse til blomsterbede

January 30

Den bedste ukrudtsbekæmpelse til blomsterbede

Hvis det ikke var for ukrudt, kan der være en hel del mere vellykket gartnere. Ukrudt ofte er svære at styre og kan være nedslående mange wannabe grøn tommelfingre. Ved at indarbejde et par grundlæggende weed kontrolpraksis, kan den smukke blomsterbed du har altid drømt om at blive en realitet.

Hånd trækker

En dag når det regner, eller når blomsterne har været vandes, fjerne ukrudt i hånden. Grab ukrudt i nærheden af rødder og pull. Holde trække langsomt hvis rødderne er lange, forsøger ikke at bryde dem. Bruge en lugning værktøj, såsom dem med en pil-formede blade, der kan indsættes i jorden for at få yderligere hjælp løsne jorden. Holde med hånd trækker ukrudt, så haven ikke blive overvældet med ukrudt og fordi unge ukrudt er lettere at udvinde end ældre ones.

Barkflis

Efter plantning, Tilføj 2 til 4 inches af barkflis omkring de blomster, der dækker alle de tomme rum. Hvis det ikke var tilfældet ved plantning, gør det efter hånd trækker ukrudt. Barkflis vil skygge ud ukrudt, forhindrer, at frøene spire. Fyrrenåle, strimlet park og blade gøre god dækningsmateriale.

Blomst afstand

Når plantning blomster i en udenfor haven, plante dem lidt tættere end anbefalet. Dette vil begrænse den plads, hvor ukrudt kan vokse. Også, som blomsterne modnes og blomstre, vil de fylde i rummet mere hurtigt og giver skygge til de nøgne pletter, hvilket yderligere hindrer weed vækst.

Herbicider

I en blomsterhave er det bedst at bruge herbicid plante blomster, fordi det ofte er vanskeligt ikke at sprøjte det på ønskede planter i processen. Bruge en pre emergent herbicid, såsom trifluralin eller oryzalin, hvis ukrudtet har endnu til at vokse. Anvende en post emergent herbicid, såsom 2, 4-D eller dicamba, hvis ukrudtet er allerede til stede. Brug herbicider med forsigtighed. Sørg for børn og kæledyr er indendørs, bære handsker og andre beskyttende gear og anvende på en vindstille dag. Læse etiketten for ordentlig ansøgningsprocedurer og ventetider for sikkert plantning af blomster.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com