Den bedste ukrudtsmiddel for min gård

February 26

Den bedste ukrudtsmiddel for min gård

Ukrudt stjæle værdifulde næringsstoffer, vand og solskin fra græs og planter. Desuden, de fleste ukrudt er simpelthen ikke meget behagelig at se på. Du har flere muligheder for at dræbe og fjerne ukrudt

Overvejelser

Du bør overveje en række faktorer ved fastsættelsen af den bedste ukrudtsmiddel til din værftet. For eksempel, dræbe nogle herbicider alt i din yard (ukrudt og græs), mens andre vil kun dræbe specifikke ukrudt. Også, skal du overveje hvor meget tid og kræfter du kan afse til processen. Tilling dit land kan være den mest grundige måde at slippe af ukrudt, men du kan ikke være villige til at rekonstruere din plæne fra bunden.

Kemiske indstillinger

Herbicider er enten selektiv eller nonselective. Selektive ukrudtsmidler er designet til at dræbe kun specifikke ukrudt. Nonselective herbicider er designet til at dræbe alt, hvad de rører. Husk på at kemiske ukrudtsmidler er giftige og bør opbevares korrekt. Hvis du har kæledyr eller børn, vil du nødt til at forhindre dem i at komme i kontakt med herbicider.

Naturlige valg

Rototilling er den mest grundige måde at dræbe og fjerne ukrudt. Rototillers kan være maskine-drevne eller håndholdt. Rototillers, men vil grave op rødderne af ukrudt og græs. Hvis du ønsker kun at grave op ukrudt, overveje at gøre det i hånden eller ved hjælp af en hakke. Når du gør dette, skal du sørge for at grave op roden til at forhindre fremtidige vækst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com