Den bedste væggen farve til højt til loftet

May 29

Den bedste væggen farve til højt til loftet

De fleste nye hjem byggeri vil komme med højt til loftet. Selv om højere lofter vil gøre kan rummet og dit hjem føles meget større, maleri rummet den forkerte farve give den forkerte føler. Uanset om du ønsker plads til at føle sig endnu større, lidt mere hyggeligt eller lidt kreative, der er en mulighed for dig.

Varm guld

Male et high-loftet værelse i varmt guld at gøre lokalet mere hyggeligt, men uden visuelt skrumpende størrelse. Varm guld som honning, kobber, gyldne valnød eller endda en gul-orange vil bringe mere varme ind i stuen. Disse farver bliver lidt reducere de visuelle størrelsen af rummet, gør rummet synes mindre omfattende og mere komfortable. Parre disse varme guld med beige eller tan møbler, accenting med rød eller brun puder, kast og tilbehør. Denne farvekombination vil fortsætte med at øge varmen i rummet og reducere størrelsen af lofterne uden rummet bliver for mørkt.

Lys creme

Male dit værelse i lys cremer, hvis du kan lide udseendet af din højt til loftet og vil visuelt øge højden. Den lyse og luftige cremer--ligesom en smør gul, vinter hvid eller antik hvid – kombineret med en ren, lyse hvidt loft, vil trække øjet opad, gør rummet føler paladsagtige. For at forhindre, at rummet vises monokromatiske, skal du vælge et stykke trykt møbler og bløde farvede puder til at trække i nogle design og farve.

Fed farve

Højt til loftet giver dig frihed til at virkelig eksperimentere med farve. Vælg en dyb vin rød, navy blå eller jæger grøn til lidt mindske visuelle højden af loftet. For at forhindre, at lokalet ser for mørk, accent værelse med hvide eller lyse møbler og tilbehør. Husk på at værelser med mere naturlige belysning også vil holde værelse for opført for mørkt. Hvis ikke du er helt klar til dristige farver, overveje en accent væg. Male hele rummet en neutral, lys creme farve og derefter male bare en væg i rødt, navy eller jæger grøn for et strejf af farve.

Stencil

Bryde op dit værelse ved hjælp af en stor stencil for at tilføje nogle kreativitet til det store rum. Køb eller Opret din egen store stencil ved hjælp af pap. Male dit værelse i en varm og neutral farve som khaki. Omkring tre fjerdedele af vejen op dit loft, tape off et 36-tommer område går rundt væggene. Du kan male dette 36-tommer område en dybere nuance væggene--som en lys brun - at tilføje mere dybde og lag. Derefter, bare male på stencilen i en varm, lys neutral som beige eller creme. Stencilen vil bryde op det store rum uden faldende rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com