Den bedste vaskbart stof til DIY draperier Sheers

September 9

Den bedste vaskbart stof til DIY draperier Sheers

Stejle gardinerne er lavet af letvægts, semi-gennemsigtige materiale. Rene gardiner giver privatliv uden blokerer lys og også tjene som dekorative gardiner hvor fulde gardiner er ikke påkrævet. Ren og skær materiale kan også bruges til loft gardiner for at partitionere en del af et værelse fra en anden og bed baldakiner. Ren og skær stof egnet til gardiner omfatter silke, netting, georgette, Organdie, gaze, voile og chiffon samt menneskeskabte blandede fibre som polyester og nylon netting.

Naturlige stoffer

De fleste typer af moderne letvægts stof findes i en vifte af fibre. For eksempel, kan chiffon være fremstillet af ren silke, viskose eller en blanding af to. Ren silke chiffon er hånd vaskes i koldt vand, men kan blive beskadiget ved overdreven gnide og vride. Letvægts naturlige tekstiler skal tilbage til at tørre naturligt og glattes mens fugtig. De fleste producenter anbefaler rensning af fine naturlige stoffer, som det er nemt at snag eller beskadige dem. Mest naturlige rene stoffer kan være hånd vaskes forsigtigt men skal rengøres regelmæssigt, da det er vanskeligt at fjerne indgroede pletter uden brug af vand, der er for varmt.

Kunstfiberstoffer

De fleste ren og skær stof findes i en helt menneskeskabt fiber. Mand-.made versionen af silke chiffon kan kaldes "silke look chiffon" eller "silke stil chiffon", og være fremstillet af polyester eller viskose. Dette stof vil ikke have den samme tekstur, glans eller føler som ren silke, og vil ikke drapere ganske samt det er skarpere stof. Men det vil være langt mere holdbart, ikke vil rådne eller misfarve i sollys og vil stå godt til vask på en cool maskine cyklus.

Blandede fibre

Mange professionel gardin beslutningstagere bruge stof, som er en blanding af fremstillede og naturlige fibre. Dette giver variation og tekstur af naturlige materialer som silke, men med en øget holdbarhed. Disse blandede tekstiler vil ikke vaske samt stof, fremstillet af 100 procent fremstillet fibre, men de vil vaske bedre end rent naturlige fibre. Mens mere dyrere end fremstillede fibre, de er normalt billigere end naturlige fibre. Dog ikke de drapere helt så godt og ofte mangler dybde af farve og blødheden af ren fibre.

Pleje af sarte tekstiler

Alle letvægts stof, kan uanset om menneskeskabte eller naturlige, være vanskelige. Især netting som tyl og myggenet har en bred, åbne væve og er tilbøjelig til at fange hele foden af en symaskine, når at blive syet. Holde rene gardiner kort nok ikke til trail på gulvet, så risikerer du at dem der trak eller dirtied. Rene gardiner er også tilbøjelige til at blive snagged af pet kløer. Vaske gardiner regelmæssigt i en mild vaskemiddel for at forhindre ophobning af snavs og jern på en cool indstilling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com