Den billigste måde at afslutte en kælder loft

November 4

Den billigste måde at afslutte en kælder loft

Remodeling et hjem kan blive dyrt. At finde den billigste måde at afslutte en kælder loft vil lette presset på din pengepung. Gipsvæg eller sheetrock er den billigste af alle loft materialer. Det er også forholdsvis nemt at installere; dog kan ikke drywall installeres af kun én person. Du vil har brug for en assistent til dette job.

Instruktioner

•Measure i loftet og bestemme, hvor mange plader af gips skal du. Måle længden mellem gulvet bjælker. Drywall vil blive tilknyttet gulv bjælker og behovet for at være bred nok til at nå to strøer. Drywall er normalt sælges i 4-fødder-af-8-fødder ark. Måle placeringen af alle lamper eller enhver kanalsystem og rør, der ligger under gulvet tværbjælke.

•Klippe drywall med hobbykniv til at passe i loftet og rumme alle lamper og andre forhindringer.

•Indstil op to stiger i et hjørne af kælderen for dig og din assistent til at stå på. Placer en kasse med drywall skruer og en boremaskine på en stige, så de er nemme at nå. Beskyttelsesbriller skal bæres, når du installerer gipsvæg på loftet for at beskytte øjnene mod faldende skruer. Opsætning af de andre to stiger ved siden af de to første og lægge sheetrock eller gipsvæg panel på stigerne.

•Sæt drywall ark på gulvet tværbjælke med hjørnet af drywall linet op med hjørnet af rummet. Placer drywall, så det dækker en halv etage tværbjælke på den udvendige kant af drywall.

•Skru gipsvæg på plads med negle placeret ½ tomme fra kanten af drywall i 6-tommer intervaller. På grund af mund trafik over loftet virker skruer bedre end drywall negle.

Hæng resten af drywall på samme måde indtil loftet er dækket. Husk at line op udskæringer til de lamper og andre hindringer, som hænger under gulv bjælker.

•Dæk alle skruehuller med gips Kit eller fælles sammensatte. Sted kit i alle led og kanter af drywall. Anvend drywall tape til alle drywall kanter. Dette omfatter hvor to plader af drywall mødes og omkring udskæringer for kanalsystem, rør og armaturer.

•Paint loftet med maling og pensel eller rulle. Ingen primer er nødvendige for mørke farver, men primer skal anvendes til lysere farvede lofter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com