Den brune Side af Drywall ansigt?

September 6

Den brune Side af Drywall ansigt?

Drywall overfladen designet til ansigt udad er konsekvent og selv, så du vil opnå de bedste resultater, hvis du installerer drywall ifølge producentens specifikationer. Hvis ikke du er sikker på, hvordan du installerer den drywall type du har købt, skal du kontakte producenten for at få instruktioner. Bagsiden af drywall er som regel brun.

Funktion

Den brune side af drywall bør ikke vender ud. Den anden side, - som kan være grå, grøn eller blå, afhængigt af type--skal vende udad. Manglende evne til at orientere drywall korrekt vil føre til overflader, der ser groft og ufærdigt selv når malet. Mens anvender flere lag primer og maling kan minimere effekten af den brune papir, vil du bemærke ruhed, når du skinne en lys over hele overfladen.

Betydning

Bemærk, at visse typer af drywall har Specialbehandlet papir for at udføre specifikke formål. For eksempel, er greenboard en type af drywall, som bygmestre bruger i fugtige områder. Dens papir har en speciel kemisk behandling, der hjælper det frastøder vand. Typiske anvendelser omfatter badeværelser, vaskerum og fugtige kældre. Hvis du installerer denne eller andre særlige typer af drywall bagud, kan ikke papiret have sin tilsigtede virkning, fordi det ikke står i stuen.

Overvejelser

Hvis du ikke har noget imod en rå udseende, kan du installere drywall bagud. For eksempel, hvis du installerer drywall i et diskret sted, såsom inde i et skab, kan det endelige resultat ikke være vigtigt.

Ekspert indsigt

Hvis du skal installere drywall tilbage, kan du minimere den negative indflydelse af den brune papir ved at anvende flere tynde lag af fælles sammensatte på tværs af hele overfladen. For hver frakke, skal du tørre det af umiddelbart efter anvender den. En 12-tommer drywall kniv er effektive, hvis du skal frakke et stort område. Glat gips til maling ved slibning det med 150-sandkorn sandpapir.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com