Den farve ideer

March 24

Den farve ideer

En hule er normalt et ekstra værelse i et hus til brug som et kontor, fremtidige babyens værelse, legerum, en TV-stue eller endda et gæsteværelse. Det er behageligt og afslappet og indrettede og malede til at rumme formålet med rummet. Vælg indretning, der supplerer din stil og smag, at bringe et formål til rummet gennem legende, luftige eller dekorative farver.

Lys neutrale farver

Når du maler en hule i lys neutrale farver, giver det en følelse af luftige åbenhed, at gøre rummet synes større. Neutral lysere farver afspejler naturligt sollys og gøre det synes som om der er mere i rummet end der faktisk findes. Male væggene en lys, neutrale eller pastel nuance, som baby blå, lys solskin gule, peachy lyserød, kakao brown eller ært klatretråd grøn. En anden metode til åbning af en den rummet gennem maleri er at skabe en fokal væg. For eksempel male tre af væggene solrige gul og den ene væg baby blå.

Rige farver

En mere hyggelig, varm eller sensuel atmosfære, Vælg rig cremet farver. Maling i hulen vægge en farvetone som Bordeaux rød, jade grøn, Mokka brun, rødbrun, hvede creme eller stormy blue. Disse typer af farver gøre folk føler sig komfortable og flittige til at læse eller arbejde, så er der ikke en masse dekorative distraktioner. For en ren kontrast, male øverst halvdel af væggene og forlade nederst halv hvid med rene, lige kanter.

Dekorative mønstre

Eksperimentere med fed dekorative farver og mønstre til din den. Nogle gange kan en malet vægmaleri på væggen med tre andre neutrale vægge bringe en masse personlighed og lysstyrke til et værelse. Lyse, fed og solid farver kan hjælpe med at fremkalde forskellige følelser. For eksempel, hjælper rød øge energi, mens koral orange hjælper øge lyster, og blå og grønne har beroligende kvaliteter, der også bidrage til at stimulere koncentration, ifølge MovingToAnApartment.com. Undgå farver som læbestift rød eller guld gul, da disse er overvældende og trætte øjne. En kombination af elegance, rige farver og hygge, overveje den sponging teknik, hvor en svamp dyppet i varmt eller neutralt maling (af varierende nuancer) er klappede på vægge indtil væggen er en ensfarvet men med tekstur og dybde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com