Den gennemsnitlige arbejdskraft til at installere et badeværelse Toilet

February 20

Den gennemsnitlige arbejdskraft til at installere et badeværelse Toilet

Uanset om du remodeling en eksisterende badeværelse eller bygge en ny fra bunden, installation af et badeværelse toilet er en af omkostningerne, skal du overveje. Labor omkostninger varierer alt efter hvor du bor og hvilket niveau af håndværk du ønsker; Overvej disse omkostninger før du foretager nogen budgettering beslutninger. Omkostninger er ofte omsætningspapirer, især hvis toilet installationen er en del af en større remodeling projekt.

Landsgennemsnittet

Det nationale gennemsnit for at installere et toilet, herunder arbejdskraft og materialeomkostninger, er mellem $116.88 og $154.84 pr. toilet, ifølge hjemmesiden Homewyse. Hvis du overveje en by med en gennemsnitlig leveomkostningsindekset, såsom Salisbury, Maryland, spænder de samlede omkostninger ved installation af et badeværelse toilet fra $113.97 til $150.95. Dette nedbryder til en vifte af $36.10 til $46.55 for materialer og $77.87 til $104.40 for omkostninger til arbejdsløn.

Geografiske forskelle

Den gennemsnitlige lønomkostninger til at installere et badeværelse toilet vil, dog variere meget afhængigt af den by du bor i. For eksempel, er lønomkostninger til at erstatte et toilet i New York City,--som i 2011 er den dyreste by i USA, ifølge Business Insider--mellem $119.71 og $160.49 pr. toilet. I Harlingen, Texas, som toppede Bloomberg Businessweeks liste over top 25 billigste byer i USA i oktober 2011, vil installere et toilet koste dig mellem $68.09 og $91.29 i arbejdskraft.

Hvad er inkluderet?

Lønomkostninger for at installere et toilet bør omfatte alle aspekter af installationen, samt fjernelse af en eksisterende toilet, hvis det er relevant. Arbejderne skulle transportere den nye toilet til dit hjem, sætte det på plads og tilslutte den til VVS. De bør også knytte en ny ring laksegl til bunden af toilettet og tage sig af eventuelle oprydning. Labor omkostninger for at ændre eksisterende VVS, elektrisk eller HVAC-systemer indgår normalt ikke i lønomkostninger og tælles som ekstra, ifølge Homewyse.

Rabatter

Du kan være berettiget til en rabat på installationen af dit nye toilet. Nogle byen vand afdelinger tilbyder en rabat på at installere en nyere toilet, der er mere vand - og energi-effektive. Din blikkenslager vil være opmærksom på sådanne rabatter og vil sandsynligvis tage sig af det nødvendige papirarbejde for dig. Nogle områder også tilbyde rabatter til ældre eller handicappede mennesker. Kontakt din lokale bolig eller aging afdelinger, hvis du tror du er berettiget til en rabat.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com