Den gennemsnitlige Køkken Remodeling omkostninger

February 25

Den gennemsnitlige Køkken Remodeling omkostninger

Blandt alle rum i den gennemsnitlige hjem, ville køkkenet sandsynligvis rang blandt de vigtigste. Det er hvor mad er gemt, kogt og nogle gange endda spist. Folk i hjemmet er ind og ud af køkkenet hele dagen så godt. Når tid kommer til at ombygge det, dog befinder mennesker ofte sig konfronteret med noget tæt på mærkaten chok. I sandhed, kan det være en af de dyreste rum til at remodel korrekt.

Funktioner

Køkkener kommer i mange forskellige størrelser og med en række funktioner. De også spænder fra små pantry køkkener op til versioner, der ville gøre en kok i en fem-stjernet restaurant grøn af misundelse. Og funktioner kan ofte indeholde komfurer, køleskabe, en eller flere dræn, bordplader, frysere og opvaskemaskiner. Husk på, at i regne ud remodeling omkostninger, på bekostning af at erstatte gamle funktioner med nye kan tilføje op hurtigt.

Omkostninger

Den første ting at forstå, før du ændrer noget i et køkken er bundlinjen omkostningerne til at remodel. Det er fordi selv små ændringer i nice-størrelse køkken lægger til mere end $19,000, som i marts 2011, ServiceMagic.com. Store remodeling med eksklusive materialer kan nemt overstige $50.000. Selv at tegne gamle frysere og derefter installere nye kan koste $20.000 eller mere, hvis du skyde for ekstrem kvalitet.

Overvejelser

Du vil sandsynligvis nødt til at låne de nødvendige midler til at ombygge, så linje op finansiering før påbegyndelse af remodeling. Få ting er mere skærpende end løbe tør for penge, før jobbet afsluttes efter alle. Også, skal du muligvis visse godkendelser for el, VVS og andre arbejde, især hvis du gør det selv. Hvis leje en entreprenør, sikre, at han har stor erfaring med køkkener og veed at ombygge dem til specifikationen.

Løsning

Kunne muligvis være løsningen til at styre omkostningerne, når remodeling et køkken i online, og software-baserede programmer. De er nyttige, for én, fordi de giver Køkken remodeling tjeklister og oprette plantegninger og layout. De kan også komme med forslag til temaer, indretning og typerne af apparater til at bruge. Bruge dem, vil du være bevæbnet med sandsynlige omkostninger før invitere enhver entreprenør bud. Desuden, kan de også gøre en gør det selv-remodeling projekt bare en smule mindre stressende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com