Den gennemsnitlige komfur dimensioner

August 12

Komfur, almindeligt markedsført som en vifte, omfatter en kogeplade og ovn og er dimensioneret til at passe gennemsnitlige køkkenet counter højde og dybde. Standard komfur dimensioner variere sjældent mere end en tomme eller to, selv om mindre-standard størrelser er tilgængelige til at passe husstande uden for normen, hvorvidt mindre eller større. Når du måler for et nyt komfur, tage hensyn til de omkringliggende clearance kræves af den apparatets producent. Typisk, påklædningsdukke eller åbning skal være 2 inches bredere og 1 eller 2 inches dybere end komfuret.

Komfur former og højder

Producenter størrelse brændeovne til at koordinere med standard køkken counter højden 36 inches, placere den kogeplade del i denne højde i forhold til gulvet. Men den samlede højde er dikteret af komfur type og varierer afhængigt af den stil og producent. En fritstående komfur med knapper og kontrolelementer, der er placeret på bagpanelet er typisk omkring 47 inches høj, mens slide-in brændeovne, som passer ind mellem kabinetter og styrer langs forsiden af enheden, spænder mellem 36 og 39 inches høj. Nogle fritstående ovne har kontrol på den forreste kant, reducere deres standard højde; ligeledes kan slide-in ovne har kontrollen langs ryggen, øge deres højde. Drop-in ovne, der bruger eksisterende kabinetter som baser, er et par inches kortere end gennemsnittet, lige mellem 27 og 29 inches; med kabinettet rejser dette kogeplade højde til ca 36 inches én gang installeret.

Standard bredder og dybder

Standard brændeovnen er 30 inches lang, en størrelse, som nemt kan rumme fire brændere, selvom glat-top brændeovne har en femte brænder eller en tri-ring element. Denne standard bredde drage nogle gas intervaller fuld fordel af de tilgængelige madlavning overflade, med fire brændere placeret i hjørnerne af enheden og en lang, smal brænder i midten til at rumme en bageplade eller tilsvarende gryde. Standard-dybden er mellem 24 og lidt over 28 inches fra enhedens bagside til fronten. Dette omfatter ikke ovnen håndtag, der udvider den samlede bredde af en til to inches.

Specielle størrelser

Mindre brændeovne fås til kompakte køkkener, uanset om du bor i en lejlighed eller kræve et apparat, der arbejder for en lille gæstelejlighed. Disse ovne spænder mellem 20 og 24 inches lang med en dybde på 26 tommer, selvom dybde varierer efter producent. De normalt kommer med et standard sæt af fire brændere, tre små og en stor, men de kan have så få som to. Kommerciel-stil brændeovne sidde på den modsatte ende af spektret med seks eller flere brændere, startende fra 36 inches lang og går op til 48 inches. Disse størrelser er mest almindelige i luksus intervaller, dual-fuel ovne med en elektrisk ovn og gas kogeplade, og enheder med side-by-side ovne.

Almindelige ovn dimensioner

Ovn størrelse afhænger den bredde og dybde af apparatet samt om en opvarmning eller opbevaring skuffe er til stede. Men du kan ikke måle de indvendige målinger af ovnen ved den samlede størrelse af enheden; to samme størrelse brændeovne kan have forskellige størrelse ovne. Ovn i et standard komfur er omkring 5 kubikfod, selv om mindre enheder eller standard-størrelse apparater med stor opbevaring eller opvarmning skuffer kan have så lidt som 2 kubikfod. Kommerciel-stil brændeovne tendens til at have større ovne, op til 6,1 kubikfod, og maj har en stor ovn med en mindre ovn, 2 - eller 3-cubic-mund. Enlige voksne og par, der viger middagsselskaber kan finde et lille 3-cubic-mund-ovn egnet, mens husstande med mere end tre personer bør kigge efter ovne med mindst 4 kubikfod af rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com