Den gennemsnitlige længde & bredde af køkken køleskab

March 7

Den gennemsnitlige længde & bredde af køkken køleskab

Køkkenet er et vigtigt aspekt i hjemmet, så dens layout skal gøre det ikke kun æstetisk tiltalende men funktionelle samt. At vælge en typografi til køkkenet kan være en fornøjelig oplevelse, men at skabe en behagelig arbejds- og levevilkår er også vigtig. Køkken størrelse varierer meget som gør udvælgelse og størrelser af apparater.

Køkken størrelser

Definere, hvad der udgør en gennemsnitlig størrelse køkken er vanskeligt, fordi dette tal varierer afhængigt af typen af bolig og størrelsen af køleskabe og andre apparater. For at afgøre, hvilken størrelse køleskab er hensigtsmæssigt, skal et par andre målinger overvejes, herunder den samlede tilgængelige plads i køkkenet. Træffes beslutning om en layout og at vide, hvor højt dit køleskab mellemrum vil være er især vigtig. Ifølge Dimensionsguide.com er den gennemsnitlige køkken omkring 300 kvadratfod, selvom nogle er ikke mere end 10 kvadratfod, mens andre er betydeligt større.

Køleskab længde og bredde

De gennemsnitlige målinger vil varierer meget afhængigt af køleskab, der er valgt. De fleste producenter vil have modeller, der er mindre, og nogle, der er større, men disse størrelser er normalt bredt tilgængelige. Selv ser ud nemlig en standard side-by-side stil, den gennemsnitlige højde er mellem 66 og 69 inches, gør denne stil i køleskab højere end standard fryser på top-modeller. Bredde af disse modeller, side om side i gennemsnit mellem 31 og 36 inches. De gennemsnitlige længde for top-mount stilarter er mellem 60 og 69 inches mens deres gennemsnitlige bredde er mellem 23 og 36 inches. Bottom-mount stilarter har tendens til at være lidt større, med bredder gennemsnit 33 inches og højde et sted mellem 66 og 69 inches.

Layout

Inden det besluttes hvilken størrelse er apparater nødvendige, arrangere layout af køkkenet. De mest almindelige design er en U-form, som giver rigelig bordplads og jævn strøm mellem apparater og minimerer spildplads. Dette design udnytter "Køkken trekanten," en ideelle opsætning til at flytte mellem arbejdsstationer. Layoutet vil også diktere, hvilken slags køleskab er nødvendige og give en bedre idé om, hvor meget plads vil være tilgængelige.

Typer af køleskabe

Hver stil i køleskab vil have positive og negative aspekter. Da dette er en stor køb, omhyggeligt overveje dine muligheder før du køber. Tre foretrukne indstillinger er fryser på toppen, fryser på bunden og side-by-side. Disse typografier fungerer i de fleste køkkener og afhængigt af producenten, vil variere en smule i størrelse. Side-by-side modeller har tendens til at kræve mere plads til at åbne, mens top-mounts tendens til at tilbyde mere overordnede plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com