Den gennemsnitlige strømforbrug køleskab

July 3

Apparater i dit hjem tilføje et større beløb til den månedlige elregningen. Ifølge Californien energi Kommissionens forbruger energi Center hjemmeside, kan hjemmets køleskab bruge de fleste el i køkkenet.

Køleskabe bruger mere energi

Ifølge den forbruger energi Center, kunne køleskabet være ansvarlig for så meget som en sjettedel af hele el-regningen. Husejere ønsker for at bruge den mindste mængde af elektricitet bør tjekke energi guide, når man ser på en ny model. Jo lavere et antal af kilowatt enheden bruger, jo mindre køleskabet vil påvirke din elregning.

Alder faktor

Den gennemsnitlige køleskab kan vare op til 20 år, ifølge forbruger energi Center, og dagens modeller kan bruge op til 60 procent mindre energi. Hvis din husstand bruger stadig en af de ældre model køleskabe, kunne det koster så meget som $280 årligt til at drive. En nyere, energi-effektive model kunne sænke der koster $ 112 om året.

Tips til at gemme

Vælge et køleskab med fryser enten på toppen eller bunden af apparatet. Dette kan spare 13 procent til 16 procent på energi, der anvendes i stedet for en side-by-side model. Forbruger energi Center rapporterer, at is beslutningstagere og vand forretninger kan øge den elektriske forbrug af så meget som 20 procent. Derudover en manuel afrimning køleskab kan bruge op til 50 procent mindre energi, forudsat du udføre jobbet på en regelmæssig basis.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com