Den gennemsnitlige udgift til Reupholster Sofa

December 14

Den gennemsnitlige udgift til Reupholster Sofa

Når reupholstering en sofa, er en af de ting, du skal overveje, omkostningerne. Nogle gange tilføjer mængden af penge mennesker brugt på alle leverancer til reupholstering, op til omkostningerne ved en splinterny sofa. At finde ud af om det er værd at omkostningerne ved reupholstering finde ud af hvad det koster for at købe hver vare nødvendige til at udføre jobbet.

Møbelstof

Møbelstof vil være den største udgift. Omkostningerne ved stoffet kan variere meget. Den gennemsnitlige pris på møbelstof, på tidspunktet for offentliggørelse, er i rækken $15 til $20 per værftet. Gennemsnitlige størrelse sofaen, med tre puder tager mindst 17 yards af stof. Hvis du ønsker at tilføje fodpaneler omkring den nederste kant af sofaen, er det en anden ni værfter af stof. De gennemsnitlige omkostninger af stof til reupholstering din sofa er omkring $400. Selvfølgelig, hvis du er en regelmæssig shopper på et Stofbutik, kan du bruge kuponer og se for salg til at sænke dine omkostninger betydeligt.

Skum

Sommetider behøver du at udskifte skum i hynderne, når reupholstering din sofa. Udgifterne til skum varierer afhængigt af dybden af det skum, du har brug for. For en sofa med gennemsnitligt tre puder og bruger en 4-tomme tyk skum, vil omkostningerne være i intervallet $70 på tidspunktet for offentliggørelsen. Her igen, kan hvis du handler ofte på stof butikker, du vente for salg og brug Kuponer at reducere dine omkostninger.

Quilt pladevat

Quilt pladevat er sommetider nødvendigt at tilføje en lille krop på bagsiden af sofaen hvor ryggen hviler. En pakke af dronning størrelse quilt batting omkostninger overalt fra $20 til $30 pr pakke på tidspunktet for offentliggørelsen. En pakke af dronning størrelse quilt pladevat er normalt nok.

Andre forsyninger

De andre forsyninger, du måske nødt til at reupholster en sofa er mindst af dine udgifter. Du kan allerede har mange af disse forsyninger derhjemme, at bringe omkostningerne ved reupholstering du sofa til endnu mindre. Du skal også bruge en korte pistol med hæfteklammer, en speciel buet polstring nål, kridt, spray klæbemiddel og polstring tråd. Den korte pistol er den dyreste, alt efter hvad mærke du køber. De resterende leveringer kun koste $2 til $3 hver.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com