Den gennemsnitlige udgift til Spray for termitter

March 8

Den gennemsnitlige udgift til Spray for termitter

Finde termitter i dit hus eller struktur er en frustrerende opdagelse, fordi det normalt resulterer i en ikke-planlagte omkostninger. Dog kan at vide hvad markedet vil opkræve versus hvad repræsenterer et godt citat spare værdifulde penge, især når tiderne er stram. Tricket har tendens til at være forskning, forskning, forskning med pris sammenligninger.

Varierer

Termite behandling virksomheder opererer som tjenester til leje. Som et resultat, de ikke nødvendigt følger en fast sats på tværs af markedet. De vil opkræve, hvad de tror kunder generelt vil være villige til at betale. Et citat til en grundlæggende garage kan gennemsnit $1,340, mens en anden kan være $1.500. Men de fleste tjenester har tendens til at være pakke behandlinger, ikke spot behandlinger.

Omkostninger beregning

Termite kemiske tjenester tendens til at beregne prissætning af lineære mund. Hvis omkredsen af et hus er 150 fod, og der opkræves et gebyr på $9 til $17 pr. fod, kan de samlede omkostninger ende med at blive $1.350 til $2.550. Andre tjenester såsom gasning eller varmebehandling har forskellige omkostninger.

Samlede hus behandling

Gasning eller varme behandlinger tendens til at være dække hele huset, snarere end blot omkredsen. Disse tjenester opkræve på samlede projektbasis, sædvanligvis spænder mellem $1,500 til $2.500 for en hus telt procedure og mere for større boliger. Disse tjenester kræver ofte fraflyttende hele huset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com