Den hurtigste måde at dræbe ukrudt

January 26

Når du er ved at forberede til weekend besøgende eller en graduering åbent hus, kan du gøre kort proces med lugning græsplæne og haven. Vælg mellem flere muligheder for billig og miljøvenlig. Fremover, Husk at forhindre ukrudt i at vokse i første omgang. Luge grundigt i efteråret og barkflis senge tidligt i vækstsæsonen. Dagligt eller ugentligt lugning holder ubudne gæster under kontrol så godt.

Hånd lugning

Den hurtigste måde at dræbe ukrudt er at trække det op. Når jordbunden er fugtig, træk forsigtigt i bunden af anlægget til at opdrage rod. I tørretumbler vejr, skal du bruge et hak-ended silde at komme under ukrudt og løsne roden. Denne metode fungerer mindre godt med ukrudt der spredes ved løbere eller underjordiske jordstængler, fordi det er svært at trække op hele anlægget.

Kvælning

Grøntsager, blomster eller busk senge, overveje kvæler ukrudt. Holder håndtaget af en hakke lodret, gøre sidelæns fejer med blade at afskære stængler i jordhøjde. Dække seng med to inches af muld. Kontroller din barkflis ikke indeholder ukrudtsfrø.

Varme

I sin bog "Murske og fejl" antyder Sharon Lovejoy dræbe ukrudt ved at videregive en butan køkken fakkel omkring en tomme over dem for et par sekunder. Du kan også hælde kogende vand på ukrudt. En dag senere, fjerne de visne planter. Disse metoder fungerer bedst på ukrudt, der ikke er tæt på værdifulde planter. Overvej at bruge varme langs havegange og mellem trædesten.

Husholdningsbrug stoffer

Sharon Lovejoy antyder sprøjtning eddike med 5 procent surhedsgrad og lidt flydende sæbe på unge bredbladet ukrudt. Anvende eddike i den varmeste del af dagen. Lovejoy anbefaler sprøjtning poison ivy og gift eg med isopropylalkohol. Foretrække denne metode over kogende vand, så der er ingen risiko for en allergisk reaktion fra steam.

Herbicider

Brug herbicider som en sidste udvej, som mange kan blive hængende i jorden. Glyphosphate er et herbicid, der efterlader ingen rester. Anvende det på bladene af voksende ukrudt, som vil dø inden for en uge. (Se referencer 2, side 87). Identificere dit ukrudt og læse herbicid etiketter nøje for at sikre ukrudtsmidlet vil arbejde på din særlige ukrudt og på tidspunktet i deres livscyklus, når du planlægger at dræbe dem. Anvende herbicider i roligt vejr og skjold i nærheden planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com