Den indvendige brugen af en brand boks

July 12

Den indvendige brugen af en brand boks

Med centralvarmeanlæg og bedre isolering afhængige par moderne hjem pejse til varme. I stedet, de bruges til dekoration og at sætte stemning for en hyggelig aften tilbragte indendørs med kære og venner. Give ild i pejsen kan være en udsmykning samlingspunkt i din stue året rundt.

Brændkammer

Brændkammeret er del af din pejs hvor du faktisk bygge for ild. Det er den indvendige del af pejsen, adskilt fra skorstenen, døren eller mantel. Det er toppet af spjæld og skorsten. Brændkammeret er normalt bygget af mursten og har en murværk bund. Fordi det indeholder det brændende træ, bliver brændkammeret snavset hurtigt, fylde med sod og aske. For sikker anvendelse, bør du rense det ofte. Ophobning af for meget snavs kan sætte dig i fare for en ukontrolleret brand; Det kan også føre til aske og sod blæser ind i dit hjem.

Traditionelle

Traditionelt, bruges indre af et brændkammer til at holde en brand. Om vinteren giver brændende træ inde i brændkammeret off både varme og lys. Pejse er ofte fokale dele af et rum, bruges til at tilføje intimitet og charme. Ildsteder udendørs tilskynde folk til at mødes og tale, mens en ild brændende i en pejs trækker folk sammen i en stue. For gaspejse er keramiske logs og gløder tilgængelige til at føje til skønheden i flammerne. Placeret i brændkammeret, øger de din nydelse af pejsen.

Dekorative

I de fleste områder er det for varmt til at bruge et brændkammer til brand bygning i sommerperioden. Pejsen kan blive andet end et hul i væggen, hvilket gør rummet mindre indbydende. Placere potteplanter og blomster inde i brændkammeret i varmere vejr kan gøre det et brændpunkt i rummet igen. Hvis du er ligeglad for planter, kan bloklys af varierende højder placeret inde i brændkammeret være temmelig; glas lysestager i forskellige former og størrelser også trække øjet.

Overvejelser

Brændkammeret skal fejes fri af aske og andet snavs, før dekorationer kan placeres inde i det. Om sommeren vil holder spjældet i skorstenen lukket forhindre tab af kølig luft op i skorstenen; den holder også nogen udenfor vragrester fra falder ned inde i brændkammeret og tilsmudsning din dekorationer. Hvis du gør holde planter i brændkammeret, sikre, at de ikke behøver solen til at trives. Dreje potteplanter fra den tilbage gårdhave inde at brændkammeret kan hjælpe med at holde dem sunde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com