Den injektionsmørtel fælles størrelse på 12-tommer porcelæns fliser

November 15

Den injektionsmørtel fælles størrelse på 12-tommer porcelæns fliser

Installation af keramik, porcelæn og Natursten fliser er en proces, der indebærer en kombination af obligatoriske retningslinjer og anbefalede installationsprocedurer. Når du installerer 12-tommer porcelæn flise, for eksempel er der nogle anbefalinger til størrelsen af injektionsmørtel fælles, du bruger, men de færdige resultater er helt op til dine personlige præferencer. Men der er et par overvejelser at tage hensyn til når du planlægger din porcelæn installation.

Anbefalede størrelse

Flise Rådet i Nordamerika og ledsagende flise organisationer anbefaler en gennemsnitlig injektionsmørtel fælles bredde af 3/16 tommer for hver 1/16 tommer variation i størrelsen af fliserne. For eksempel, hvis du tager to 12-tommer fliser og Sammenlign dem side til side og der er en variation af 1/16 tommer i de to fliser, anbefales du at bruge mindst en 3/16-inch injektionsmørtel fælles for at skjule den manglende konsekvens. Større størrelsesvarianter har større injektionsmørtel anbefalinger.

Rektificeret fliser

Rektificeret fliser er alle menneskeskabte flise som porcelæn, og er specielt designet til at have som lille variation i størrelse som muligt. Virkeligheden er imidlertid, at 1/16-inch variationer er sjældent normen. I stedet variationer op til 1/8 tomme er standard, når du installerer 12-tommer fliser i feltet, hvilket er grunden til den normale injektionsmørtel fælles er 1/4 tommer til 3/8 tomme, fordi det hjælper skjule disse uoverensstemmelser.

Injektionsmørtel farve

Farven på injektionsmørtel du bruger med din porcelæn installation kan hjælpe skjule uoverensstemmelser i flisestørrelsen og tillade dig at bruge en mindre end anbefalet injektionsmørtel joint. F.eks hvis du har en cremefarvet 12-tommer porcelæns fliser og du ønsker at forudsat bruge en 1/8-inch injektionsmørtel fælles, selvom det ikke anbefales du kan slippe af sted med det du bruger en lys-farvet injektionsmørtel, der hjælper med at blande brikkerne sammen og skjule afvigelser i størrelse.

Ekspansionsled

Jo mindre injektionsmørtel blandede flere chancer fliserne har til at flytte mod hinanden under sæsonbestemte bevægelse og mund trafik, hvorfor det er bydende nødvendigt, at du bruger ekspansionsled omkring vaccinationszonens udkant, produktionsanlæg, der anvender mindre end anbefalet injektionsmørtel leddene. Dette giver fliser at trykke mod injektionsmørtel, snarere end mod hinanden, og udvide udad, udnytte elasticitet i injektionsmørtel leddene som en buffer. Installerer flise stramme til vaccinationszonens udkant tillader ikke plads til ekspansion i de varmere måneder og forårsager fliser til pop fra gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com