Den korrekte armeringsjern i beton

December 30

Armeringsjern, mere korrekt kendt som armeringsstål stål, der bruges i armeret beton og armeret murværk strukturer. Beton er et ekstremt stærke stof, når det kommer til komprimering, eller skubbe kraft, men når det kommer til spændingen, eller trække kraft, konkrete er svag. Armeringsjern bruges til at styrke beton så det håndterer spændingen samt kompression. Ved hjælp af den korrekte type, sikrer mængde og størrelse af armeringsjern sikker konstruktion.

Typer af armeringsjern

Traditionel carbon stål armeringsjern er de mest almindeligt anvendte armeringsstål. Det er forholdsvis billigt, og har været standard i årtier. Dog standard stål armeringsjern rust og forværres over tid, især i barske miljøer, såsom marine miljøer og veje og broer i det nordlige himmelstrøg hvor vejsalt anvendes hyppigt. Chloridion fra salt siver ned i betonen og reagerer med carbon stål armeringsjern, svækkelse armeringsjern og beton. I disse situationer bruges rustfrit stål armeringsjern ofte. Mens mere dyrere end kulstofstål, det er meget billigere end at erstatte forringet broer.

Armeringsjern størrelser

Armeringsjern er kodet af tal, f.eks. #2, #3 og #4, hele vejen op til #18. Størrelse tal (tælleren) kan være at sætte over otte (nævneren) til at gøre en brøkdel, der angiver diameteren af baren. F.eks. #2 armeringsjern er 2/8 inches. Amerikanske konkrete Institute BauGB tyder på at den minimumsdækning af armeringsjern til beton støbt mod snavs, bør tre inches. Dannet beton, som er udsat for jord eller vand ved hjælp af #5 barer eller mindre, skal være dækket med 1 1/2 inches af beton. For #6 gennem #18 barer skal de være dækket med mindst to inches af beton. Dannet beton, der ikke er udsat for jorden eller vejrlig, såsom indvendige vægge og plader, der bruger store armeringsjern mellem #14 og #18, skal have mindst 1 1/2 inches af beton dække, mens indvendige plader ved hjælp af #11 og mindre barer har brug for et minimum af 3/4 inches af beton.

Armeringsjern bånd

Armeringsjern i gulve, vægge, måtter, kolonner og bure er ofte sat sammen i et gittermønster for ekstra forstærkning. For at holde armeringsjern på plads, så det ikke gør skifte, skal det være bundet på tværs leddene. Der findes flere typer af bånd til brug, hver med 15 - eller 14-gauge wire. Binde barer på hvert fjerde eller femte skæringspunktet i de fleste tilfælde.

Strukturer

Armeringsjern bruges i mange konkrete programmer, herunder bygninger, veje, broer og indkørsler; nogle konkrete ansøgninger skal dog ikke bruge armeringsjern. Bemærkelsesværdige blandt disse er fortove, som normalt har ingen armeringsjern. En af grundene til dette er at fortove ikke normalt bærer meget vægt; Derfor, de ikke behøver at blive styrket. En anden er at fortove ændre relativt hyppigt og armeringsjern gør nedrivning processen meget vanskeligere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com