Den korrekte injektionsmørtel til brusebad vægfliser

March 22

Når det kommer til fugning Brusevægge, kan du vælge fra en bred vifte af valg afhængigt af fliser du bruger. Mens den standard slebet injektionsmørtel er velegnet til de fleste programmer, der er visse tilfælde, hvor nonsanded eller endda epoxy fuger er påkrævet. Kende forskellen mellem dem kan hjælpe dig oprette en bruser, der vil vare hele livet og øge værdien af dit hjem.

Slebet injektionsmørtel

Den mest almindelige type af injektionsmørtel bruges i de fleste flise anlæg er polymer modificeret slebet injektionsmørtel. Det i stand til at udfylde fuger op til 1/2-inch bred, standard slebet injektionsmørtel er en blanding af cement, latex tilsætningsstoffer, pigmenter og vand. Det bruges til alle menneskeskabte fliser og nonpolished natursten med fuger større end 1/8 tomme, og kan anvendes i både gulv og væg indstillinger.

Nonsanded injektionsmørtel

Poleret sten som granit og marmor, såvel som standard 4-tommer vægfliser og finpudsede travertines, kræver brug af nonsanded injektionsmørtel. Nonsanded injektionsmørtel bruges til flise installationer, der har mindre end 1/8-inch injektionsmørtel leddene, som det ikke kræver sand at holde injektionsmørtel fra faldende inden for fælles. Manglen på sand beskytter også den polerede overflade af marmor og granit, samt den bløde ansigt af travertin.

Epoxy injektionsmørtel

Epoxy injektionsmørtel er generelt ikke bruges i beboelse indstillinger på grund af dens høje pris og vanskelige program. Det er mest almindeligt anvendt på Brusevægge på hospitalet indstillinger på grund af injektionsmørtels evne til at modstå bakterier samt skimmel, mug og fugt. Epoxy injektionsmørtel er en to - eller tre-del blanding af harpiks og hærdere og giver en finish element, der er hårdere end nogen anden form af injektionsmørtel. Det kan bruges med alle størrelser af injektionsmørtel leddene.

Speciale bred fælles injektionsmørtel

Large-rørige fliser med cementmørtel fuger større end 1/2 tommer vil kræve speciale grouts specielt til brug med bredere leddene. Saltillo flise samt skifer fliser vægge er to eksempler på fliser, der ofte har leddene bredere end 1/2 tommer. I disse tilfælde injektionsmørtel indeholder en større sandkorn end typiske slebet injektionsmørtel, og det er specielt designet til at modstå krympning og revner over en større spændvidde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com