Den korrekte måde at plante en Rose

August 18

Den korrekte måde at plante en Rose

Roser er en af de mest almindeligt dyrkede planter i verden, men mange gartnere fortsat mystificeret om hvordan til at plante dem ordentligt. At vælge den korrekte rose for dit specifikke haven begær er kun halve arbejde. Plante roser med passende afstand og dybde forebygger sygdomme i at sprede sig blandt planter og stigninger blomst udvikling. Korrekt plantning sikrer også, at dit anlæg er fast etableret før vinteren. Winterizing dit roser forhindrer dem i at dø.

Instruktioner

•Find en placering i jord, der er godt dræning og får mindst otte timer af sollys. Holde rosebushes væk fra bygninger for at øge vind omsætning.

•Spread en 2 - til 4-tommer lag af kompost på toppen af den plantning område, samt 3 lbs. i super fosfat pr. 100 kvadratfod plantning område. Indtil kompost og super fosfat i jorden.

•Dig et hul, der er 15 inches dyb og 18 inches lang. Placer en lille bunke af snavs i midten af hullet. Sætte planten i hullet og sprede rødder omkring snavs højen at beskytte den. Fyld i hullet med snavs, så podning-punktet eller del af anlægget, hvor lemmerne kommer ud af hul er sat lige over jorden.

•Buttress Stokke af anlægget af mounding 4 til 6 inches af jord mod dem for at forhindre dem i at visnesyge mens rødderne tager hold. Vand i hullet og tilføje mere skidt hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Plante roser mellem tidlige forår og tidlige efterår. Plante så tidligt som muligt at holde planter sunde hele vinteren.
  • Plads hybrid te, grandifloras og floribundas 18 til 30 inches fra hinanden, bjergbestigere 8 til 12 fod fra hinanden og miniaturer 12 til 15 inches fra hinanden til at forhindre, at planterne vokser ind i hinanden.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com