Den korrekte Position for en Air condition

April 4

Korrekt positionering af en air condition påvirker hvordan enheden fungerer og hvor effektivt vandet dræner fra afløbet pander. Bærbar klimaanlæg skal sidde en vis afstand fra vinduet, og vindue eller væg enheder kan ikke sidde niveau i vindue eller væg. Hvis enheden ikke er placeret efter fabrikantens anvisninger, kan du ende op med en enhed, der ikke fungerer korrekt.

Vindue og væggen klimaanlæg

Vindue og mur enheder er placeret i et vindue eller en væg således at klimaanlægget hælder lidt tilbage. Enheder skal have en lille tilt bagud eller det vand, der er fjernet fra luften vil ikke køre ud af enheden. I stedet, vandet ville forblive i bunden afløb gryden af klimaanlægget. Hvis vandet hober sig op, kan det blive stagnerende og forårsage mug vokser. Du vil også dryppe vand over hele gulvet, når du fjerner enheden, hvis vandet er bosatte sig i bunden.

Centrering enheder

Væg enheder er indbygget, men Vinduesenheder bliver nødt til at være centreret i vinduet. Klimaanlæg kommer med harmonika sidepaneler, der lægger til side af enheden. Når trak åbne, tillægger panelet harmonika på hver side af enheden vinduesrammen så de sæler åbningen og forhindrer, at luften og insekter kommer ind gennem vinduet. Placer klimaanlægget i vinduet, så hvert panel er åbnet i samme afstand.

Bærbar klimaanlæg

Bærbar klimaanlæg har rullerne på bunden for at flytte enhederne fra rum til rum. Disse enheder skal forblive i en oprejst position til at bruge. Hvis enheden er lagt på sin side en eller anden grund, skal du vente mindst 24 timer før du bruger enheden. Placere enheden på en plan overflade, fordi afløbet pan er på bunden og skal tømmes for at fjerne vandet. Hvis du indstiller apparatet på et ujævnt gulv, vandet vil akkumulere på den ene side, som vil forårsage enhed at tænke afløb pan er fuld og lukke ned.

Bærbare vindue plade

Bærbar klimaanlæg har et vindue plade, der har en eller to slanger afhængig af model. Vinduet plade vil stå op og ned i et vindue, der glider til side. Pladen vil passe ind i et vindue fra venstre til højre i et vindue, der åbner op og ned. Disse enheder er alsidig og kan bruges i næsten alle vinduer i hjemmet eller i en gårdhave døren. Forhandlere bære udvidelse paneler, der passer på vinduet plade til at udvide sin rækkevidde, så det passer vinduer eller døre af enhver højde. Slanger kan ikke forlænges; Brug kun de slanger, der følger med enheden, hvilket betyder, at enheden skal være 6 fod eller tættere på vinduet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com