Den korrekte størrelse og andelen af vinduerne til den udvendige væg

April 9

Indvendige tilføjelser kan have en indflydelse på udformningen af dit hjems ydre. Tilføje et vindue til et værelse vil ændre andelen af vinduer på dit hjem når set udefra. Andelen af windows til udenfor vægplads vil afhænge af dit hjems stil samt placering og dine personlige præferencer. Hvis du kender det rette forhold, kan du bestemme størrelsen af din windows til at opretholde dette forhold.

Designovervejelser

Den korrekte andel til windows er delvist baseret på Designovervejelser for huset. Hvis du ønsker at gøre en stor ydermur synes mindre, installere et stort vindue i det, men små vinduer gøre en væg ser større. Sørg for at overholde alle lokale bygningsreglementer om minimum vinduesstørrelser, når du vælger din windows.

Energieffektivitet

Windows anses for svage punkter i væggen hvor kold luft kan sive ind i dit hjem. Det lokale klima vil hjælpe dig med at bestemme den korrekte andel af windows til at maksimere din energieffektivitet. Generelt, de flere windows du har, er den mere varme tabt fra dit hjem. I kolde klimaer, området er omfattet af windows kan være så lavt som 15 procent af væggene, men dette kan stige til 50 procent, hvis windows er installeret på den sydlige side af huset, der modtager de fleste solen. Windows på den solrige side af huset opvarme passivt dit hjem med sollys. Som med enhver vindue konstruktion, tjekke de lokale bygningsreglementer for specifikke proportioner for dit område.

Arkitektoniske stil

Stilen i dit hjem spiller en rolle i antallet af windows og deres andel til resten af væggen. Eksempelvis sidelys windows flankerer dør og overhead agterspejlet windows er generelt mindre i Forbundsrepublikken, victorianske eller Tudor stilarter, som nævnt i "Glashuset: kunsten at udsmykning med lys, bind 10," af C. J. Petersen. For at matche antallet og andelen af windows til dit hjem til en bestemt stil, kigge på billeder af andre boliger i samme stil.

Eksisterende vinduer og døre

De eksisterende vinduer og døre vil hjælpe dig med at vælge den bedste størrelse til nye vinduer. Anvende højde og bredde forholdet af dine eksisterende windows på dine nye vinduer. Juster windows til at oprette vandrette og lodrette designlinjer, og holde vinduesplacering symmetrisk.

Visual Test

En måde at se, om din nye vinduer er rimeligt forhold til de eksisterende vinduer og at huset er at tegne en skalamodel og øjeæblet det. Folk ser på dit hus fra gaden vil ikke måle dine vinduer med herskere til at se det de er den rigtige størrelse i forhold til den udvendige væg. De vil bruge deres øjne, og så skal du når du planlægger vinduerne på papir.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com