Den lille røde Caboose håndværk

August 10

Historien "The Little rødt Caboose" af Marion Potter er en yndlings børnebog udgivet af lille gyldne bøger. Historien fortæller historien om en caboose, der ønsker, han var en motor, fordi ingen bølger på ham, indtil en dag han redder dagen og modtager de fleste bølger. Moralen af historien er, uanset hvor lille du er, du kan gøre en forskel. Oprette et håndværk at korrelere med denne bog at styrke børns forståelse af historien.

Materialer

Før du foretager en rød caboose håndværk, samle de nødvendige forsyninger så den er inden for rækkevidde og klar til brug. Scrambling for materialer midt i at gøre en håndværk kan aflede opmærksomheden fra erfaringen og forårsager børn til at miste interessen og blive ufokuseret. For dette håndværk skal du røde plakat bord, sort og gul byggeri papir, børns sikkerhed saks, en square-rektangel - og cirkel-formet skabelon, blyanter og lim.

Forberedelse

Efter indsamling af materialer, forberede sig på at gøre håndværk. Dække dit arbejdsområde med avisen til at fange eventuelle lim som spild, og arrangere alle håndværk materialerne på overfladen af din arbejdsplads, så de er inden for rækkevidde. Du vil også ønsker at forberede håndværk beslutningstagere, før de begynder at oprette dette projekt. Instruer dem i at trække ærmerne op og bede dem om at sætte på Kitler eller gamle skjorter til at beskytte deres tøj fra potentielle lim splatters.

Byggeri

Når alle materialerne er på plads og forberedelserne er gjort, kan du begynde at samle håndværk projekt. Instruer børn til at spore to rektangel skabeloner på røde plakat bord, og bede dem om at klippe figurerne. Lad dem spore cirkel skabeloner tre gange på den sorte bygning papir og også skære dem ud. Square-skabelon skal spores en gang på gule byggeri papir og skåret ud så godt. Vise børnene, hvordan at lime rektangler sammen for at skabe udseendet af en "L" liggende på sin side med base peger lodret opad. "L" vil tjene som kroppen af caboose. Børnene bør lim hjul langs bunden af "L," at skabe hjul. Hvis du vil oprette et vindue, instruere børn at lime de gule firkanter på halen af "Larsen" Det endelige produkt vil ligne en rudimentær caboose.

Bruger

Udfyldte caboose craft-projekter kan bruges på forskellige måder. De kan hænges som pynt til et hjem eller et klasseværelse. Viser håndværk vil indgyde en følelse af stolthed i børn, fordi de vil føle sig stolte over at have deres arbejde set af andre. Du kan bruge disse håndværk som rekvisitter til at genfortælle historien om "Den lille røde Caboose." Ved hjælp af et konkret redskab, som dette vil bidrage til at fremme større forståelse af historien, og børn vil finde, at bruge deres håndværk på en meningsfuld måde kan være underholdende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com