Den mest effektive placering for en sump køligere

December 16

En fordampning køler, mere almindeligt kendt som en sump køligere, er en simpel enhed bruges billigt køle luften i et værelse med adskillige grader. Sump kølere opererer på et enkelt princip: luft blæses over kolde vand, der cirkulerer gennem et system af en elektrisk pumpe. Som luften passerer hen over vandet, køler det, hvilket resulterer i en kølende effekt i rummet. Fordampning af vandet omfatter desuden en sekundær kølende effekt, at bidrage til yderligere cool området. Korrekt placering af en sump køligere er afgørende, da det vil kun udføre visse betingelser.

Temperatur

En sump køligere vil forårsage den omgivende temperatur omkring den indretning hen til henlægge adskillige grader. Hvis luften er for koldt eller for varmt, selv om, vil køligere ikke fungere på et optimalt niveau. Hvis lufttemperaturen er for varmt, vil vandet fordampe, resulterer i ingen kølende effekt. Hvis temperaturen er for lav, de afkøling effekter forårsaget af luften farende over det kolde vand vil være tabt, da temperaturen af vandet og temperaturen i luften vil være for ens. Placer din sump køligere i et område med en moderat høj temperatur, om indendørs eller udendørs, så det fungerer korrekt.

Omgivende luftfugtighed

En af de måder, hvorpå en sump køligere værker er ved at forårsage koldt vand til at fordampe, som køler den generelle stemning i området. Hvis relative luftfugtigheden i området er for høj, vil denne fordampning ikke finde sted. Hver gang du bruger din sump køligere, Sørg for det er placeret i et område, hvor luftfugtigheden er så lav som muligt. Hvis du bor i den sydøstlige del af landet, får du ikke meget fordel fra en sump køligere på grund af den høje luftfugtighed der. Steder, hvor fugt niveauer er lave det meste af året, såsom sydvest, er optimale steder for sump kølere.

Luftstrøm

Når du har tegnede sig for temperatur og fugtighed, så sørg for din sump køligere er placeret hvor der er masser af luftstrøm omkring enheden. Uden ordentlig luftstrøm, køleren kan ikke fungerer korrekt, og du får ikke sin fulde afkøling fordele.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com