Den nemme måde at Reupholster en sofa

March 13

Den nemme måde at Reupholster en sofa

En forholdsvis let måde at spare penge er at reupholster en sofa. Hvis du har en sofa, der er funktionel, men ser hæsligt, kan du blot reupholster det og give det et helt nyt udseende. Du kan også bruge denne proces til at gemme en sofa med beskadigede eller punkteret stof og forbedre møbler dæmpning. En frisk reupholstered sofaen bliver et tilpasset personligt element, der svarer til dit hjems indretning og din personlige smag.

Instruktioner

•Note udseende af sofaen før du starter. Din reupholstering job bør nogenlunde svarer til den nuværende form og tykkelse af sofaen. Tage et foto af sofaen, inden du begynder for reference.

•Klippe den gamle stof eller materiale fra sofaen ved hjælp af saks. Når du fjerner materiale; groft rive det kan beskadige sofaen eller polstring.

•Undersøg den udsatte dæmpning knyttet til sofaen, og beslutte, om at udskifte eller beholde den gamle polstring. De understøttende pude kan være skum blok eller løs pude liggende på Sofaens ramme. Hvis du vil erstatte den dæmpning, simpelthen trække op og bortskaffe gamle puden og sat i friske nye støttende polstring.

•Measure stof omkring puder og sofaen ramme. Tilføje 1 tommer til omkredsen af puden målinger for et sømrum. Klip stoffet efter dine mål.

•Jern den målte og skære stof stykker for at udjævne eventuelle rynker i materialet.

•Staple den nye stof til sofaen lige som den gamle stof var knyttet. Stræk stoffet over sofaen, så det ikke synke som du hæfte, men ikke stramt nok, så stoffet kan rippe under pres fra en person sidder på det.

•SEW stof til puden dækker. Sætte højre siderne sammen, og sy med en 1-tommer søm omkring tre sider. Derefter Drej dækslet højre side ud gennem rummet på den fjerde side, og Indsæt pude gennem den samme plads. Sy sømmen på den fjerde side, eller tilføje en lynlås eller snaps, så du kan fjerne dækning for rengøring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com