Den perfekte højde af en træ arbejder bænk

July 8

Den perfekte højde af en træ arbejder bænk

At finde den perfekte højde af en træ arbejder bænk er afhængige af en vigtig faktor, at håndværkeren, der vil bruge det. Den perfekte højde er en, der gør workbench mest behagelig at bruge.

General højde

Værkstedsbænke varierer i højden fra 30 inches op til 40 inches, målt på toppen af bænken overflade. I denne højde er vises knyttet et par inches nedenfor denne højde, positionering både kant og ansigt arbejde på omtrent det samme sted.

Målinger

Den foreslåede metode til at opdage dine personlige ideel højde er til foranstaltning fra krølle af dit håndled til gulvet. Tage denne måling med armene hængende på din side, og iført sko eller støvler du forventer, at du bruger i butikken.

Brug

Den tilsigtede brug af workbench er en anden faktor, der kan ændre den ideelle højde på bænken. Den foreslåede måling i det foregående afsnit er ideel til mange træbearbejdning aktiviteter såsom Save og høvle, find dine arme på fuld udvidelse. En bænk til udskæring eller detaljerede rulle savning kan være mere komfortable når bygget til en højere måling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com