Den Pros & ulemper af laminat manipuleret hårdttræ gulvbelægning

August 17

Den Pros & ulemper af laminat manipuleret hårdttræ gulvbelægning

At vælge en type gulv er en vigtig beslutning, som gulve er ansvarlig for at beskytte den strukturelle integritet af et hjem og blande med den etablerede æstetiske. For mange er det naturlige look af træ er ideelt, men materialets pris eller vanskeligt vedligeholdelse kan sende nogle ser andre steder. Laminat og manipuleret hårdttræ gulve både tilbyde et alternativ til trægulve. Overveje fordele og ulemper, inden der træffes en beslutning.

Udseende og lyd

Manipuleret hårdttræ gulvbelægning, der er kun delvist lavet af naturtræ, er lavet til at ligne en solid naturlige træ gulv. Laminatgulve, lavet syntetisk, kan være lavet til at ligne naturlige træ, fliser eller sten. Alsidigheden af et laminatgulv udseende gør den velegnet til flere typer af home decor, selvom manipuleret træ gulve også blande med de fleste møbler. Manipuleret træ gulve har en ægte træ øverste lag, så de er mere stille når gik på end laminatgulve.

Styrke

Da hverken er fremstillet udelukkende af naturligt træ, er laminat og manipuleret hårdttræ gulve både hård nok til at modstå skader fra vand og fugt. Det betyder, at begge typer gulvbelægning kan bruges i badeværelser og køkkener. Fordi overflade lag af manipuleret træ er lavet af ægte træ, er det ikke så modstandsdygtig over for ridser og buler som laminat. I modsætning til naturlige træ har manipuleret træ en øverste lag, der ofte er for tynd til at tillade pletter til slibes væk. Med hensyn til stabilitet og tæthed er manipuleret træ teknisk stærkere end laminatgulv.

Omkostninger

Laminat gulve er billigere at købe end manipuleret træ gulve, selv om de normalt ikke vare så længe. På grund af denne forskel i levetiden, kan manipuleret trægulve være billigere i det lange løb, da de ikke skal udskiftes så ofte.

Installation

Laminat gulve er typisk lavet i enkelte stykker, der låses sammen oven på en eksisterende overflade. Fordi de låse på plads så let, laminat gulve kan ofte være installeret uden professionel hjælp. Manipuleret hårdttræ gulve er fremstillet af flere niveauer af krydsfiner og én øverste lag af naturligt træ, så de er tunge og kræver typisk yderligere hjælp til at installere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com