Den Pros & ulemper ved keramiske Fiber Gas Logs

September 28

Den Pros & ulemper ved keramiske Fiber Gas Logs

Alle elsker en pejs. Brændeovne pejse bringe lys, varme og en behagelig atmosfære til en indvendige rum eller hall. Mange mennesker foretrækker det økonomiske, no-besvær alternativ af en gas-brændende pejs, der bruger keramisk gas logs. Der er forskellige fordele og ulemper at overveje, når de beslutter at konvertere til en gas-brændende pejs.

Økonomi

Efter at have betalt den indledende installation gebyr, kører gasfyret pejs meget effektivt, og på blot en brøkdel af omkostninger, for det meste. De koster i gennemsnit kun øre i timen at operere. Gasfyret pejs er især ideel til dem, for hvem aktindsigt og opbevaring af en brændestablen ville være et problem. Vedligeholdelse er stærkt reduceret med gasfyret pejs kræver meget mindre pleje og rengøring end en træ-brændende pejs.

Varme

Gas logs tilbyder en betydelig fordel til nogen interesseret i at vælge et alternativ til "central" hus opvarmning. Udluftet gas logs er mere æstetisk tiltalende, tilbyder en realistisk flamme mønster i forhold til ventless gas logs, som varme rummet mere effektivt fordi de har ingen åbne flue gennem hvilken varme kan undslippe. Potentielle købere skal derfor træffe et valg til at favorisere udseende eller effektivitet.

Æstetik

Gasfyret pejs, mangler mens fryd for øjet, nogle af appellen af traditionelle brændeovne pejse. Den karakteristiske lyd af en træ-brændende pejs er fraværende, som er dufte og teksturer forbundet med brændende friske afskårne træ. Mange mennesker anser også tilstedeværelsen af en brændestablen og Arne værktøjer til at være en del af den komplette atmosfære i en pejs.

Sikkerhed

Gasfyret pejs er sikrere at betjene end brændeovne pejse, og kan betjenes selv af børn uden fare. Fordi de ikke kræver elektricitet til at køre, er de tilgængelige som en backup varmekilde under en strømafbrydelse. At vælge gas pejs er et engagement i den forstand at din pejs er ikke længere brugbart at brænde normale træ logs--forsøger at gøre det skaber for meget varme, og kan være farlige. Kulilte detektorer anbefales til brug med gasfyret pejs.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com