Den rette hældning for køleskab

December 15

Den rette hældning for køleskab

Selvom køleskab bør præstere sit bedste når det sidder niveau på overfladen af et gulv, kan en lille hældning til køleskab faktisk give en fordel i visse tilfælde. Den bedste hældning for køleskab afhænger af driften af køleskab i sin nuværende stilling.

Nivellering køleskab

I de fleste tilfælde fungerer køleskab mest effektivt, når det sidder perfekt plan på en overflade. Denne udjævning kan opnås ved at åbne køleskab dør og placere et niveau på tværs af forsiden af den øverste hylde og derefter fra front til bagsiden af hylden. Hvis niveauet viser, at køleskabet er ujævn, åbne bundpanelet af køleskabet og justere forbenene for at hæve eller sænke forreste og endda enheden fra side til side.

Hældningen af køleskab

Hvis køleskabet har problemer med lukning, kan det være gavnligt at skråner køleskabet lidt, så at den sidder højere i front end i ryggen. Et muligt lukke spørgsmålet opstår, når lukning af køleskabsdøren forårsager fryser døren at pop åben. Ved at justere benene, således at enheden sidder højere i front end i ryggen, recloses døren automatisk hvis det popper åbne.

Eventuelle problemer med hældning

Hvis du mener at dit køleskab sidder ujævnt på gulvet, tage skridt til at løse problemet så hurtigt som muligt. Hvis du tillader køleskab forbliver ujævn, kan det forårsage fejlfunktioner i visse af dets komponenter. De vigtigste spørgsmål vedrører generelt ismaskinen og vandforsyningen, der fodrer det. En ujævn køleskab kan forårsage vandet kommer ind i køleskabet til spild i bunden af fryseren, som kan forårsage lækager eller is ophobning på fryser vægge.

Specialværktøj

Nogle køleskabe kan justeres ved hjælp af en standard skruetrækker. De fleste enheder, kræver dog en hex skruenøgle, der passer til skruerne på benene. Køleskabe generelt kommer med en hex skruenøgle for justering, men hvis en enhed ikke, du kan finde disse værktøjer på nogen hardware eller hjem forbedring butik. Når du justerer køleskab ben, tænde skruenøglen med uret for at forlænge varigheden af benene og mod uret for at forkorte benene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com