Den rette temperatur til varmt vandvarmere

July 17

Den rette temperatur til varmt vandvarmere

Vandvarmeren er gemt væk i en garage, kælder eller loftsrum, hvor det ikke er tænkt på---indtil vandet ikke er varmt. Varmt vand bruges til Tøjvask, opvask, badning og rengøring. Ifølge University of Illinois kooperative Extension Service er opvarmning af vand den tredje største forbruger af energi i hjemmet. Kun opvarmning og air conditioning udkonkurrere vandvarmeren. Korrekt vedligeholdelse og den korrekte vandopvarmning temperaturen vil spare energi og reducere risikoen for utilsigtet skoldning.

Typer

Vandvarmere drevet af gas, olie, sol eller elektrisk strøm. Primært, er der fem typer af vandvarmere. Opbevaring vandvarmere er den traditionelle vandvarmer og har en tank, der er isoleret for at gemme og holde vandet varmt. Efterspørgsel vandvarmere er tankless og varme vand bliver brugt på tid. Disse vandvarmere anbefales til strukturer, der kræver begrænsede mængder af varmt vand. Tankless spole varmeapparater operere ved hjælp af bygningens varmelegeme til at opvarme vandet. Varmepumpe vandvarmere er dyre og bruge kompressorer, kølemidler og luften omkring enheden til at oprette varme. Indirekte vandvarmere bruges sammen med kedel varmesystemer. Den kedel vandet bruges til at opvarme bygningen og vand anvendes til andre formål.

Anbefalet indstilling

Det er absolut nødvendigt, at en vandvarmeren være indstillet på den korrekte temperatur for at undgå skoldninger og alvorlige forbrændinger. Children's Mercy hospitaler og klinikker rapporter at skoldning er en af de førende årsager til ulykker med personskader og dødsfald blandt børn. En vandvarmer på 140 grader Fahrenheit eller højere kan føre til alvorlige forbrændinger inden for seks sekunder eller mindre. Vandsbeholdere bør fastsættes til 120 grader Fahrenheit til sikker brug. Justere termostat på din vandvarmer til den anbefalede indstilling til at undgå forbrændinger. Skru de to termostat beskyttelse paneler på den øverste og nederste side af en elektrisk vandvarmer, eller Find termostaten på den udvendige side af en gas vandvarmeren til at justere temperaturen.

Pleje

Varmt vand opvarmningsanlægget rør og varmelegeme tank kan pakkes med isolerende materiale til at øge den varme-opbevaring evner af ovnen og at spare energi. Montana State University anbefaler udskylning vandvarmer tank årligt at fjerne ophobning af sediment og indlån fra mineraler. Svær hårdt vand kan kræve månedlige tank rødmen. Find afløb ventil i bunden af vandvarmeren varmtvandsbeholder. Anbring en spand under afløbet og fylde spanden for at observere mængden af restkoncentrationer og sediment i vandet. Så vandet kan løbe ud af tanken, indtil vandet er klart igen, typisk efter ca 2 gallons af vand har været fjernet fra tank.

Overvejelser

Når du køber en vandvarmeren, ikke bare købe den billigere, uden at forske alle omkostningsfaktorer. Energieffektive modeller kan have større prisskilte, men i det lange løb vil de kræve færre penge og energi til at drive. Konsultere model og energi vejledninger for denne særlige vand heater model for at undersøge energi forbrug satser og den gennemsnitlige levetid for denne model. AgriLife udvidelse af Texas A & M University anbefaler udskiftning af ældre modeller med energieffektive modeller, opretholdelse af den anbefalede vandtemperaturen på 120 grader Fahrenheit og forbruge mindre vand at spare på el-regningen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com