Den Smart tilgang til køkken Design

February 21

Den Smart tilgang til køkken Design

At tage en smart tilgang til køkken design vil hjælpe dig med at undgå mange af de mest almindelige problemer og frustrationer forbundet med bygning eller remodellering dette særlige rum. Køkkenet er særligt generende at designe effektivt, fordi du skal tage den meget utilitaristiske aspekt af rummet samtidig også at indføre acceptable æstetisk og dekorative spørgsmål.

Ansættelse af professionelle designere

Snarere end at tage på hele indlæse design selv, er en god idé at hyre en professionel. Ved ansættelse af en arkitekt, kigge efter en, der specialiserer sig i køkkener. Et alternativ til arkitekter er certificeret køkken designere, der er uddannet og modtage denne certificering fra det nationale køkken og Bad Association. Andre fagfolk kan være placeret på remodeling virksomheder og blandt remodeling entreprenører.

Vurdering af køkken behov

En af de smarteste ting du kan gøre, når det kommer til køkken design er at gennemføre et brutalt ærlig evaluering af dine egne færdigheder, når du vælger at gøre dette helt eller delvist et DIY projekt. Må ikke automatisk antage, at bare fordi du har set hundreder af episoder køkken design på tv viser at det er let at gøre på egen hånd. Den nationale sammenslutning af Remodeling industrien tilbyder en quiz med spørgsmål, som vil guide dig mod at gøre smart beslutning før at forpligte sig til selv at designe køkkenet.

Sigter for maksimal effektivitet

Mens du ønsker at skabe et køkken, der har stil og udtrykker din personlighed gennem indretningen, bør hovedtendensen i dit design bestræbelser mod at skabe i køkkenet, der tilbyder maksimal effektivitet. At nå dette mål betyder at skabe en vurdering af dine specifikke madlavning behov for at færdiggøre din plan, således at det er helt funktionelle. Når du har opfyldt de funktionelle nødvendigheder i dit design, kan du direkte din opmærksomhed at tilføje stil.

Layouts

Prøv at få en førstehånds kig på så mange forskellige køkken layout som du kan. Mens der er altid plads til mindre strukturelle ændringer, vil du finde, at de fleste køkkener passer en af fem grundlæggende grundplaner: den ene væg layout, der placerer alle dine apparater og prep områder op mod en væg, kabyssen, der er udformet som en korridor mellem to vægge, U-form, figuren L og G-form, som er hovedsagelig U-form køkken med en counter halvø tilføjet. Få en idé om hvilke layout vil virke bedst for dig, og designe dit køkken med figuren i tankerne.

Øer

Køkken øer kan indsættes i udformningen af U-, L- og G-form layout ganske praktisk hvis du har den nødvendige plads. En ø kan være nyttig som et centralt arbejdsområde, som indeholder et komfur, ovn eller vask. En anden effektiv udnyttelse af en køkkenø er som stedet for en sekundær kogeplade eller vask. Når du udformer med en ø i tankerne, er den smarteste fremgangsmåde at nærme sig dette område med tangential anvendelser i tankerne, en våd bar, nedkølet skuffer, vin rack og storage området.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com