Den Standard længde af stilken på badekar vandhaner

October 29

Når du er øjeblikke væk fra at tage en afslappende bad, ønsker du at vide, vandet kommer ud af vandhanen, når du tænder for hanerne. Hanerne tilsluttes stængler, der tillægger ventiler, kontrol af adgang til vandet. Når alt virker korrekt, sætter en hurtig tur vandet i bevægelse til dit bad.

Stilk længde

Mange fabrikanter fremstiller VVS-installationer, og hver har sin egen idé om, hvor lang tid en ventil stilk skal være for en hane. Ifølge Josh Hamstra Leeps VVS Supply Company i Merrillville, Indiana, varierer stænglerne fra 5 til 7 inches lang. Der er ingen fordel eller ulempe for nogen én længde. Det påvirker dog hvor tæt karret kan passer til rør bag det.

Utætheder

Stilken er et separat stykke fra ventilen, og er skruet ind i den. Denne forbindelse er ofte en kilde til lækager og kan kontrolleres inden for et par minutter. Sluk alt vand til bad før begyndelsen. Skru og fjern hane håndtag fra stilke. Stænglerne er ofte dækket med en trim ærme, der tillægger ventil i en række forskellige måder, afhængigt af producenten.

Stem fjernelse

Når ærmet er fjernet, er der to møtrikker, som kan være synlige. Den mindste af to skal ikke skrues. Før at skrue stilken møtrik, skub hane håndtag tilbage på og vende dem som om du ønskede hanen til at flyde omkring halvdelen af strøm. Længden af stammen kræver en særlig, ekstra lange stik til at passe over det at nå møtrikken. Når møtrikken godt løsnes, kan stilken begynde at dreje med det.

Efterbehandling

Holde stilken på plads og tage møtrikken. Trække stilken ud og erstatte spændeskive nedenunder, selv om det ser fint ud. Skiver kun koster et par cent, og du vil være sikker på du ikke er at tillade et eksisterende problem med vaskemaskinen til at fortsætte. Hvis stilke ser korroderede eller tråde er ridset, kan så de også blive erstattet på enhver hardware butik. At sætte alt tilbage sammen er bare et spørgsmål om tilbageføring trin. Hvis du har mindre skruen du ignoreret tidligere, lun det stramme hvis stænglen lækager på ventilen forbindelsen med vandet tændt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com