Denver hjem & Garden Show

August 27

Denver hjem & Garden Show

Colorado haven og hjem Show er en 52-årig non-profit organisation, der sætter på denne årlige begivenhed i Denver. Afholdt i februar, er det en frisk flygte fra vinteren med tusindvis af kvadratfod af blomstrende blade og blomster.

Funktion

Denvers haven og hjem Show finder sted på Colorado Convention Center. Et lille tilmeldingsgebyr er opkrævet for voksne og børn over 12 år. Provenuet fra denne begivenhed finansiere stipendier og legater til studerende fra Colorado State University, som major i havebrug, botanik, eller andre planter og landskabspleje-relaterede felt.

Deltagerne

Dette er Colorados ældste hjemmet og haven show med 610 selskaber, der deltager og 1.300 kabiner, ifølge virksomhedens hjemmeside. Kongrescentret kommer til livet i ni dage med 40.000 kvadratfod af blomstrende haver. Kabiner spænder fra 10 af 10 fødder til 20 af 40 fods øer. Elektricitet og vand er ikke inkluderet i prisen base kabine og skal købes desuden.

Sponsorering

Organisationen tilbringer $450,000 i reklamer hvert år. Og mere end $38 millioner af trinvise handel er genereret årligt fra showet, ifølge sin hjemmeside. Minimum en sponsor kan bruge på denne vis er $7.500. Præmie sponsor pakke kører $80,000 og omfatter "over navnet" præsentation, gæstfrihed fordele, tilstedeværelse på alle reklame for begivenheden og en stor gratis udstillingsområde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com