Der bygger Sonic baldakiner?

June 4

Siden 1953, Sonic Drive-Ins har leveret kvalitet hamburgere til den amerikanske offentlighed og er siden steget til ikoniske status i den amerikanske kultur. En del af deres nuværende billede er deres unikke, øjeblikkeligt genkendelig baldakiner udformet af AmeriShade Inc.

Historie af AmeriShade Inc.

AmeriShade har fremstillet forskellige skygge og regn strukturer siden 2005. De blev dannet af veteraner fra skyggen industri, der ønskede at være nyskabende i deres felt. AmeriShade siden har været at give skygge løsninger til en bred vifte af offentlige og private kunder, herunder parkeringspladser, Bilforhandlere og lufthavne.

Amerishade's Sonic baldakin

Baldakinen, der pryder det udendørs område af de fleste Sonic restauranter er en af de mange nyskabelser fra AmeriShade Inc. Det bruger en panelized vandtæt membran, der er først til den skygge industri. Disse paneler er fremstillet af coated PVC og er smækket sammen på stedet på Sonic. Når fuldt samlet, giver denne AmeriShade baldakin lang levetid, holdbarhed og væsentlige Sonic billedet.

Sonic baldakin modtagelse og tilgængelighed

Disse Baldakiner fra AmeriShade modtaget International Achievement Award fra den industrielle tekstiler Association International i 2006. Dette er en hyldest til deres innovative design og indvirkning på verdens skygge. Enhver interesseret i at få en af disse baldakiner Sonic franchisetager kan kontakte AmeriShade. De har en eksklusiv hjemmeside oprettet for franchisetagerne kan modtage mere information og bestille deres helt egen baldakin.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com