Der er bedre: Indrammet eller Frameless glas Tub Døre?

November 12

Der er bedre: Indrammet eller Frameless glas Tub Døre?

Indrammet og frameless badekar og brusebad døre har individuelle fordele og ulemper. Det spørgsmål, som er bedre kan bedst besvares ved overvejer homeowner's budget, æstetiske, badeværelse størrelse og indretning, og derefter vælge den stil, der virker bedst i dette særlige miljø.

Æstetik

Dem, der foretrækker en ren, ultra-moderne look kan vælge rammeløse karbad eller brusebad døre. Rammeløse døre har to klare eller gennemskinnelige ark glas med håndtag og hængsler som de eneste synlige metal. Denne opsætning giver den bedste udsigt over dekorative fliser. Standard indrammet døre var engang fås kun i krom eller messing, men valgene har udvidet i de seneste år. Stadig, farve og stil af rammen er en faktor, når de overvejer rummets indretning, der er mindre af et problem med rammeløse døre.

Vedligeholdelse

Indrammet bruser eller karbad døre dias langs et spor til sidst indsamling sæbe afskum, snavs og mug, hvis ikke rengøres regelmæssigt. Rulle hjul på banen kan i sidste ende har brug for udskiftning. Rammeløse døre svinge ud på hængsler, så der er ingen spor at rengøre og vedligeholde. På den anden side hviler appellen af rammeløse døre med der er så meget synlige glas, så de skal tørres regelmæssigt for at bevare det unikke æstetik.

Badeværelse størrelse

Indrammet døre har en mindre footprint siden døre slide forbi hinanden. Små badeværelser kan ikke have nok firkantede optagelser til rammeløse døre til at drive da dørene skal have nok plads til at svinge ud helt. Omvendt kan rammeløse døre gøre en lille bad synes større, da øjet kan rejse lige igennem til bagsiden af bruseren.

Omkostninger

Rammeløse døre er dyrere end indrammet døre af flere grunde. Glasset er tungere, og kanterne skal være færdige. Derudover kræver rammeløse døre mere omfattende hardware end indrammet døre til at håndtere den ekstra vægt af glasset.

Andre overvejelser

Indrammet døre er bedre i stand til at indeholde vand inde i karret i en mindre badeværelse, på grund af strukturen i rammen. Rammeløse døre har ingen strimmel i bunden til at afvise vand. Bruserhovedet skal være placeret langt nok væk, så der er ingen spørgsmål med vand rejser uden for området badekar og bruser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com