Der er bedre: Skum eller Silikoniseret topmadrasser?

January 26

Når en madras føler klumpede, eller det er svært at få en god nats søvn, ved hjælp af en madras topper kan hjælpe. En topper tillægger en eksisterende seng og gør madrassen mere komfortabel. Skum madrasser græsklippere og silikone-baserede topmadrasser er fremstillet af forskellige producenter. Hver type har fordele og ulemper.

Skum Topper fordele

Skum madrasser græsklippere består af en cremelag, omgivet af et blødt stof dækker. De minimere bevægelse følte i sengen. Når nogen ruller over eller bevæger sig på en anden måde, nogen anden i sengen ikke vil føle denne bevægelse. Skum toppers er fundet egnet til mennesker med visse medicinske tilstande, herunder arthritis. Deres polstring puder sovekabine, at reducere belastningen på ømme led og muskler.

Silikone-baserede Topper fordele

Silikone-baserede topmadrasser ligner latex madrasser græsklippere, som indeholder et lag af gummi inde en stof shell. Toppers har en silikone gel center, der efterligner fornemmelsen af gummi. Silikoneforme til brugerens krop under sin første brug, tilbyder støddæmpning og støtte. Silikone har allergivenlige egenskaber, som er til gavn for mennesker med allergi eller følsomme hud, bortset fra dem, der er allergiske over for silikone. De silikone-baserede topmadrasser er så holdbare som skum madrasser græsklippere.

Ulemper

Skum madrasser græsklippere fungerer som en isolator, som kunne gøre deres brugere føler varmere, end de gjorde før placere produktet på sengen. Skum toppers har også en usædvanlig duft, som brugerne tilpasse sig over tid. Rengøring skum toppers er vanskeligt, fordi de fleste sorter ikke kan vaskes i en hjem vaskemaskine på grund af deres størrelse. Også, skum toppers mister deres oprindelige form med hyppig brug.

Silikone-baserede toppers har de samme ulemper som skum toppers, herunder problemer med rengøring og mister deres oprindelige form. Desuden, kan ikke mennesker, der er allergiske over for silikone-baserede produkter bruge en silikone topper.

Overvejelser

Silikone-baserede og skum madrasser græsklippere har specifikke fordele og ulemper. Den bedste form er den, der opfylder dets brugerbehov. En skum topper kan være bedst for folk, der ønsker en luksuriøs madras, men ikke har råd til prisen på sådan en madras. En skum madras topper kan hjælpe mennesker, der har brug for mere støtte mens du sover. En silikone-baseret madras topper kan være bedst for folk, der har brug for et produkt, der støtter dem, mens du stadig giver nogle frie bevægelighed. Brugere kan føle silikone gel under dækslet stof dog og beslutte at vælge en anden type af topper.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com